Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Βελτίωση του οικονομικού κλίματος σημειώθηκε στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο, όπως προκύπτει από έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Ο δείκτης οικονομικού κλίματος (Economic Sentiment Indicator, ESI) αυξήθηκε στις 94,6 μονάδες από 92,4 μονάδες τον Νοέμβριο. Πρόκειται για την υψηλότερη τιμή του δείκτη το 2016, με τη δεύτερη υψηλότερη να έχει σημειωθεί τον Οκτώβριο (93,8 μονάδες).
Βελτίωση σημείωσε ο δείκτης οικονομικού κλίματος και στην Ευρωζώνη, όπου αυξήθηκε στις 107,8 μονάδες από 106,6 μονάδες τον Νοέμβριο, καθώς και στην ΕΕ (στις 109,1 μονάδες από 107,3 μονάδες τον Νοέμβριο).
Η βελτίωση του ESI στην Ελλάδα προέκυψε από την ενίσχυση της εμπιστοσύνης στον τομέα της βιομηχανίας (-5,7 από -7,8 μονάδες τον Νοέμβριο) και τον κατασκευαστικό τομέα (-44,0 από -53,8 μονάδες) καθώς και από τη βελτίωση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης (-64,4 από -66,9 μονάδες). Υποχώρηση της εμπιστοσύνης σημειώθηκε στον τομέα των υπηρεσιών (-3,1 από 3,5 μονάδες) και του λιανικού εμπορίου (9,8 από 10,9 μονάδες).

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης