Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017



ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ  ΓΙΑ ΑΠΡΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

Με θλίψη παρατηρούμε τις τελευταίες μέρες ορισμένους από αυτούς που αποσκίρτησαν και πρωτοστάτησαν στην διάσπαση της παράταξής μας, κατέχοντας μάλιστα και κομματικά τοπικά αξιώματα, τώρα, με υποκρισία, να ομνύονται στην ενότητα του χώρου τον οποίο εκφράζουμε και υπηρετούμε.





Η Νέα Δημοτική Κίνηση και ο επικεφαλής της Γιάννης Αναγνώστου, παρά τον πόλεμο που υπέστησαν, έχουν αναλάβει επανειλημμένα πρωτοβουλίες για κοινές δράσεις των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δήμου. Δυστυχώς όμως αυτοί που σήμερα συμμετέχουν στο επικοινωνιακό και μόνο παιχνίδι της κοινής εκδήλωσης των τριών παρατάξεων για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, τότε στάθηκαν απέναντι.
Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι πρωτίστως, επιτακτική ανάγκη είναι να ασκήσουμε το ρόλο που μας έταξε ο ηλιουπολίτικος λαός, αυτόν της αντιπολίτευσης, απέναντι σε μια αυταρχική και αντιδημοκρατική αρχή που εκφράζεται από τον νυν δήμαρχο. Κυριευμένος από απίστευτη αλαζονεία και έπαρση, ο κ. Βαλασόπουλος θεωρεί τον Δήμο τσιφλίκι του, πράττοντας κατά το δοκούν και όχι σύμφωνα με τα συμφέροντα των πολιτών. Και εκεί πρέπει να εστιάσουμε το βλέμμα μας, πάντα προς όφελος των πολιτών.
Στο πλαίσιο αυτό, της κοινής εκδήλωσης θα πρέπει να προηγηθούν άλλες, πολύ πιο ουσιώδεις, κινήσεις όπου θα αποτυπωθεί η πραγματική και όχι η υποκριτική βούληση για συμπόρευση. Μέσα από την ουσιαστική διαμόρφωση μιας ενιαίας αντιπολιτευτικής τακτικής, θα προκύψουν οι προϋποθέσεις για περαιτέρω κοινές εκδηλώσεις που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν τις συνθήκες για πραγματική και όχι υποκριτική ενότητα που έχει σκοπό να εξυπηρετήσει προσωπικές φιλοδοξίες, συμφέροντα και ιδιοτελείς σκοπούς.
Σε τέτοια παιχνίδια η ΝΔΚ δεν συμμετέχει.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης