Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Με πρωτοβουλία των χρηστών του MEV Ηλιούπολης , www.mymev.net ( Δημοτικό Ηλεκτρονικό Χωριό ) το MEV διοργανώνει μια Μεγάλη Γιορτή για το Παιδί .






Όλα τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία της Ηλιούπολης συμμετέχουν στην ενέργεια .

Γονείς και μαθητές προσφέρουν παιχνίδια τα οποία δεν χρειάζονται και ρούχα για παιδιά σε καλή κατάσταση .
Τα είδη συγκεντρώνονται σε κάθε σχολική μονάδα ξεχωριστά .

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης ( Φλέμινγκ 1, Ηλιούπολη 163 45 απέναντι απο την πλατεία Φλέμινγκ ) απο τις 10:00 - 14:00 εκπρόσωποι απο κάθε δημοτικό ή νηπιαγωγείο θα προσέλθουν ώστε να παραδώσουν στην επιτροπή της εκδήλωσης τα παιχνίδια και τα ενδύματα τα οποία συγκέντρωσαν . Όποια σχολική μονάδα αδυνατεί να προσέλθει κατόπιν συνεννόησης θα περάσουν οι άνθρωποι της εκδήλωσης να τα παραλάβουν απο τη σχολική μονάδα αυτή .
Κατά τις ώρες αυτές της 14ης Ιανουαρίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο , θα μπορεί και κάθε πολίτης που θέλει να προσφέρει παιχνίδια και ενδύματα να προσέρχεται και να τα παραδίδει .
Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 στις 10:30 το MEV θα διοργανώσει εκδήλωση στο αμφιθέατρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου και θα πραγματοποιηθεί η παράδοση των παιχνιδιών και των ενδυμάτων σε παιδιά οικογενειών συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη και σε πολύτεκνες οικογένειες .Παράληλα θα παρουσιαστεί η παιδική θεατρική παράσταση Το Μαγικό Σεντούκι ένα διαδραστικό θεατρικό έργο το οποίο απευθύνεται σε παιδιά από 3 ετών έως όλες τις τάξεις του Δημοτικού , με ελεύθερη είσοδο για όλους . *
Ευχαριστούμε πολύ την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Ηλιούπολης την πρόεδρο κα Σερέτη και την κα Βλαχάκη οι οποίες καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να οργανωθεί η ενέργεια .
Το MEV είναι site κοινωνικής δικτύωσης , ενώνει τους δημότες σε δίκτυα και τους δίνει τα "εργαλεία" ώστε να ζητήσουν και να διεκδικήσουν τα αιτήματα τους για την πόλη τους και την καθημερινότητα τους καθώς επίσης και να καταθέσουν όποια πρόταση έχουν για βελτίωση της γειτονιάς τους , απλά - οργανωμένα , αποτελεσματικά .
www.mymev.net
Mev - Όλη η Πόλη σου στα Χέρια σου .
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     




TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης