Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

          Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος καλεσμένων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο βράδυ 28-Ιαν-2017, στο Αναψυκτήριο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής» η Χοροεσπερίδα και το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίττας της Ένωσης Καλλιτεχνών & Λογοτεχνών Ηλιού-πολης «το Εργαστήρι».
        
Ανάμεσα στους καλεσμένους, ξεχώρισαν με την τιμητική τους παρουσία πολλοί επώνυμοι της πόλεώς μας και όχι μόνον. Εκεί ήσαν ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βαλασό-πουλος, ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού κ. Σταυριανάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης κ. Ηλίας Πανταζόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης κ. Χρήστος Καλαρύτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ηλιούπολης κ. Χρήστος Γιαννάκης,  κα. Χριστίνα Σερέτη, κ. Στάθης Ψυρόπουλος, η Δημοτικος Σύμβουλοι Δάφνης-Υμηττού κα. Γεωργία Σκιαδοπούλου, ο πρόεδρος του Πολιτιστικου Αθλητισμού Ηλιούπολης κ. Θέμης Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ηλιούπολης κ. Γεώργιος Ανδρουλιδάκης, ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Υποθαλάσσιας Προστασίας Ορυκτού Πλούτου κ. Εμμανουήλ Λούβαρης, ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ομίλου για ΟΥΝΕΣΚΟ Πειραιώς και Νήσων κ. Βασίλειος Μόσχου τις πίττες ευλόγησε ο ιερέας και μέλος της Ένωσής μας και του Δ.Σ. παπά Χαρίλαος.

          Οι προσκεκλημένοι καλλιτέχνες, φίλοι, επίσημοι ξεπέρασαν τους 150, η εξυπηρέτηση των προσκεκλημένων, από πλευράς του καταστήματος και του υπευθύνου Τάκη Γκογκορόση, ήταν γρήγορη, άψογη και η ορχήστρα του μαέστρου και μέλους της Ένωσής μας Βαγγέλη Ασκητή μαζί με τον Βαγγέλη Φαναρτζή ανέβασαν το κέφι μας στα ύψη και έμειναν όλοι ευχαριστημένοι, με αποτέλεσμα η βραδιά να κυλήσει χαρούμενη και με πολύ ανεβασμένο το κέφι, και έφτασε μετά τις 2:30 το πρωί.


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYRΑντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Newsletter: Όλες οι ειδήσεις που πρέπει να ξέρεις μέχρι τώρα, απ’ το Σφυγμό [τα τελευτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αποφάσεις που αλλάζουν τις υποδομές της πόλης

Σημαντικές αποφάσεις που συνεχίζουν να αλλάζουν την εικόνα της πόλης έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο της Ηλιούπολης την περασμένη Πέμπτη σ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ.... ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Google+ Followers