Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Φίλες και φίλοι συνδημότες,
Σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στον διάλογο για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου μας της τρέχουσας πενταετίας.

Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης, το οποίο περιλαμβάνει σημαντικά για την πόλη έργα, παρεμβάσεις και δράσεις, ως επίσης μέτρα και πολιτικές για τη βελτίωση της οργάνωσης και λειτουργίας του Δήμου, με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους Δημότες και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.
Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί αφού ληφθούν υπ’ όψιν και οι δικές σας απόψεις, προτάσεις και επισημάνσεις μέσω του ερωτηματολόγιου που ακολουθεί. Το ερωτηματολόγιο, οι άξονες και τα μέτρα του Στρατηγικού Σχεδιασμού (Α’ Φάση του Επιχειρησιακού προγράμματος του Δήμου), και συνοπτικό κείμενο με το πλαίσιο του Στρατηγικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Ανάπτυξης της Ηλιούπολης, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.ilioupoli.gr) και συγκεκριμένα στη διαδρομή Υπηρεσίες/Επιχειρησιακός Σχεδιασμός/Επιχειρησιακός Σχεδιασμός 2015-2019.
Η ενεργός συμμετοχή σας είναι εξαιρετικά σημαντική γιατί μετουσιώνει την καθημερινή σας εμπειρία και άμεση γνώση των προβλημάτων σε προτάσεις βελτίωσης της πόλης και των υπηρεσιών του Δήμου, ενώ παράλληλα δίνει ουσιαστικό περιεχόμενο στον κοινωνικό διάλογο που αποτελεί συστατικό στοιχείο της αντίληψής μας για τη διακυβέρνηση του Δήμου. Κατ΄ αυτόν τον τρόπο μπορούμε και με τη δική σας συμμετοχή και συμβολή να σχεδιάζουμε, και να επιχειρούμε να κάνουμε πράξη το όραμα μας για μία όμορφη Πόλη με καθαρό περιβάλλον, με πολύ φώς και πράσινο, με σύγχρονες υποδομές και υπηρεσίες με αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών στο πλαίσιο της έξυπνης πόλης, με ευρύ δίκτυο κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης.
Μία Πόλη με ισχυρή τοπική οικονομία και επιχειρηματική δραστηριότητα, Πόλη παιδείας και πολιτισμού, Πόλη της αξιοπρέπειας και της ποιότητας ζωής για όλους τους κατοίκους της.

Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος
Βασίλης Βαλασόπουλος


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Newsletter: Όλες οι ειδήσεις που πρέπει να ξέρεις μέχρι τώρα, απ’ το Σφυγμό [τα τελευτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αποφάσεις που αλλάζουν τις υποδομές της πόλης

Σημαντικές αποφάσεις που συνεχίζουν να αλλάζουν την εικόνα της πόλης έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο της Ηλιούπολης την περασμένη Πέμπτη σ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ.... ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Google+ Followers