Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

 Σοβαρά προβλήματα συνεχίζει να παρουσιάζει η πρόσβαση στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ. Σύμφωνα με καταγγελίες e-αναγνωστών της aftodioikisis.gr, η είσοδος στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ, γίνεται μετ’ εμποδίων και χρειάζονται πολλές προσπάθειες ακόμα και για να μπει κάποιος στην κεντρική σελίδα.

Ακόμα πιο δύσκολα είναι τα πράγματα, όπως μας αναφέρουν αναγνώστες μας, αν κάποιος επιχειρήσει να συμπληρώσει ηλεκτρονικές αιτήσεις για την συμμετοχή του σε κάποια από τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.
Ήδη το ΑΣΕΠ αναγνωρίζοντας τα μεγάλα προβλήματα έχει ανακοινώσει την παράταση στις  προθεσμίες υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στις Προκηρύξεις 5Κ/2016 και 6Κ/2016 και το ίδιο αναμένεται να κάνει το πιθανότερο σήμερα και για τηντην 7Κ/2016 Προκήρυξη.
Καταγγελίες
Αναγνώστης μας, μας απέστειλε δύο χαρακτηριστικά “στιγμιότυπα” από την κατάσταση προσβασιμότητας της ιστοσελίδας του “Α.Σ.Ε.Π.” από ισάριθμες προσπάθειες/απόπειρες που έκανα αργά το βράδυ της “Πέμπτης 26.01.2017” και τις πρώτες πρωϊνές ώρες της “Παρασκευής 27.01.2017”.
Στην καταγγελία του αναφέρει: «Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθειά σας και τις όποιες ενέργειές σας και συνεισφορά ας για την επίλυση του προβλήματος το οποίο έχει μεταβληθεί σε μαρτύριο.
Σημειωτέον ότι δεν έχω ξεκολλήσει από τον υπολογιστή, προσπαθώντας, από το πρωί του προηγούμενου Σαββάτου (21-01-2017) με εξαίρεση τις ώρες εργασίας μου στην Υπηρεσία που απασχολούμαι.
Το άκρως απογοητευτικό είναι ότι και κατά την διάρκεια της νύχτας η ιστοσελίδα είναι εξαιρετικά δυσκίνητη. Χαρακτηριστικά, σας αναφέρω ότι έμεινα ξάγρυπνος ολόκληρη την νύχτα (από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς το πρωί της Πέμπτης) της “Πέμπτης 26.01.2017” και κατάφερα να περάσω μόνο τρεις ξεχωριστές καταχωρήσεις εμπειρίας στην ενότητα/καρτέλλα “Εργασιακή Εμπειρία” της θεματικής ενότητας “Μητρώο” με πολύ μεγάλη δυσκολία και αφού με “πέταξε” έξω η ιστοσελίδα αμέτρητες φορές.
Παρακαλώ να δημοσιευθεί έτσι ώστε να ασκηθεί πίεση προς επίλυση του προβλήματος και προς νέα παράταση».
Άλλος αναγνώστης αναφέρει ότι “Δεν απαντουν ουτε σε τηλεφωνα αλλα ουτε σε e mails ..ουτε καινουργιο κωδικο που εχω ζητησει …
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Newsletter: Όλες οι ειδήσεις που πρέπει να ξέρεις μέχρι τώρα, απ’ το Σφυγμό [τα τελευτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αποφάσεις που αλλάζουν τις υποδομές της πόλης

Σημαντικές αποφάσεις που συνεχίζουν να αλλάζουν την εικόνα της πόλης έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο της Ηλιούπολης την περασμένη Πέμπτη σ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ.... ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Google+ Followers