Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017


Το Δημοτικό Ωδείο της πόλης μας σας προσκαλεί στη Χειμερινή Συναυλία του, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, στις 7 μ.μ., στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου (Σοφ. Βενιζέλου & Κουντουριώτη).
 





Τραγούδια κλασικά αλλά και μοντέρνα του διεθνούς ρεπερτορίου, μουσικά κομμάτια σε διάφορα στυλ, από διάφορες περιόδους και περιοχές, θα ερμηνευθούν απ’ όλα τα διδασκόμενα όργανα: κλασικές και ηλεκτρικές κιθάρες, πιάνο, αρμόνιο, ακορντεόν, μπουζούκι και ντραμς καθώς και από διάφορα μουσικά σύνολα, μικρότερα και μεγαλύτερα, όπως: φωνητικό σύνολο, λαϊκό σχήμα, μοντέρνο γκρουπ και κιθαριστική ορχήστρα.
 
Το «Δημοτικό Ωδείο Ηλιούπολης Απόστολος Μόσχος» καταγράφει φέτος, στη δεύτερη χρονιά λειτουργίας του, σημαντική αύξηση των σπουδαστών του, οι οποίοι, παρουσιάζουν, ήδη, αξιοσημείωτη πρόοδο. Το αποτέλεσμα της δικής τους προσπάθειας αλλά και της δουλειάς των έμπειρων καθηγητών τους θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στη συναυλία των πιο προχωρημένων σπουδαστών.
 
Επίσης, από τον Φεβρουάριο του 2017, στο Δημοτικό Ωδείο θα ξεκινήσει και η λειτουργία τάξης βιολιού, στην οποία θα διδάξει ο διακεκριμένος βιολονίστας Χρήστος Τριανταφύλλου. Δείγμα της εκπαιδευτικής του δουλειάς θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στη Χειμερινή Συναυλία.
 
Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου είναι ο συνθέτης Λεωνίδας Κανάρης.
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 
 

……………………………………………………………………………………….
Δημοτικό Ωδείο Ηλιούπολης Απόστολος Μόσχος
Τηλέφωνο:  210 9967551
Διεύθυνση: Θάλειας Λουκίδου & Ηρώς Κωνσταντοπούλου, 2ος όροφος
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης