Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015


Τρία νέα καταστήματα franchise ενισχύουν το δίκτυο των Coffee Lab, αυτή τη φορά και εκτός Αθηνών σε Κομοτηνή και Κύπρο, όπως και στην Ηλιούπολη. Τα νέα καταστήματα θα είναι έτοιμα σύντομα και μετά από Περιστέρι (Θηβών 209), Πειραιά (Βασιλέως Γεωργίου Α11), Άνω Γλυφάδα (Δημητρίου Γούναρη 88), Αγ. Δημήτριο (Αγ. Δημητρίου 303), Μαρούσι (Δήμητρος 4) και Λεωφ. Αθηνών 380, πλέον η CoffeeLab αριθμεί σε εννέα καταστήματα. Σύντομα, δε, θα ανακοινωθούν και νέα franchise εντός Ελλάδος, ενώ ήδη συνεχίζονται οι συζητήσεις με επενδυτές εκτός Ελλάδος.

Σε φάση κατασκευής βρίσκονται ήδη τα καταστήματα στο Μαρούσι, Κομοτηνή και Κύπρο, και πρόσφατα πραγματοποιήθηκε ανακαίνιση στα υφιστάμενα καταστήματα με βάση τη νέα εταιρική ταυτότητα των Coffee Lab, με τον Argus να αποτελεί το σήμα κατατεθέν των Coffee Lab.
Ο Argus, ο οικοδεσπότης των Coffee Lab μας ξεναγεί κατά την ιεροτελεστία παρασκευής και μας γνωρίζει τους καφέδες μοναδικής προέλευσης, που μόνο τα Coffee Lab προσφέρουν. Ο Argus, πιστός στις αρχές του, στην εξυπηρέτηση του πελάτη και στον ποιοτικό καφέ, μας διασφαλίζει την ποιότητα στις γευστικές εμπειρίες μας και αποτελεί τον φύλακα του καφέ καθ’ όλη την πορεία του μέχρι να τον απολαύσουμε. Προστατεύει και υποστηρίζει τόσο τους καλλιεργητές του καφέ (direct trade), όσο και το περιβάλλον (sustainable farming). Ανιχνεύει τα ξεχωριστά αρώματα και την υψηλή ποιότητα, «οσμίζεται» τις προτιμήσεις μας και τολμά επιχειρηματικά με συνεχή ανάπτυξη και αέναη βελτίωση.
Η νέα αυθεντική συνολική εταιρική εικόνα αποτυπώνει τις συνεχείς καινοτομίες της αλυσίδας, μέσα από την κουλτούρα του 3rd wave coffee movement, με τα Coffee Lab να αντικατοπτρίζονται όπως αυτό ακριβώς που πρεσβεύουν, δηλαδή ως γνήσιος εκφραστής και πρωτοπόρα αλυσίδα του τρίτου κύματος.
Άλλωστε, ο ίδιος ο εμπνευστής των Coffee Lab, ο κ. Στέλιος Ρουμελιώτης - δις πρωταθλητής barista Ελλάδος και όχι μόνο, αποτελεί έναν από τους πρωτεργάτες του 3ου κύματος του καφέ, καθώς, πριν από αρκετά χρόνια τόλμησε να ξεκινήσει το πρώτο coffee shop του 3ου κύματος στην Ελλάδα. Σήμερα, στις επάλξεις της δυναμικότερης αλυσίδας καφέ στη χώρα μας και έχοντας δημιουργήσει μια ισχυρή διοικητική ομάδα, «κατεβάζει» την παραγωγή του στην πρωτεύουσα, έτοιμος να τροφοδοτήσει με origin coffee, από Βραζιλία, Γουατεμάλα, Κένυα και Αιθιοπία, το συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο καταστημάτων CoffeeLab.
Ο Argus τολμά να καινοτομεί συνέχεια και να ξεχωρίζει με διαφορά, καθώς τα Coffee Lab:
  • Διαθέτουν τέσσερις ποικιλίες origin coffee, αψεγάδιαστους καφέδες, με ευδιάκριτη γεύση λόγω της προέλευσης ποικιλίας, της επεξεργασίας και του ιδιαίτερου τρόπου ψησίματος, που αντιστοιχούν μόνο στο 10% της παγκόσμιας παραγωγής καφέ, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι ποιοτικά δεν μπορούν να συγκριθούν με τον συνηθισμένο εμπορικό καφέ.
  • Υιοθετούν ένα πρωτοποριακό τρόπο σερβιρίσματος, με τα ροφήματα να αναδεικνύονται καθώς τοποθετούνται πάνω σε ένα ειδικά σχεδιασμένο ξύλινο, μαύρο δίσκο, και έλκουν την προσοχή των πελατών, συνοδευόμενος ο καφές από το αντίστοιχο αναγνωριστικό καρτελάκι με πληροφορίες προέλευσης και γεύσης.
  • Προσφέρουν πραγματική σοκολάτα εξαιρετικής ποιότητας, σε διαφορετικές γεύσεις, που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά κάθε ποικιλίας, φτιαγμένη μπροστά στα μάτια του καταναλωτή, ακολουθώντας μια λαχταριστή διαδικασία παρασκευής από κακάο σε υγρή μορφή, έχοντας καθιερωθεί ως απόλυτο γευστικό σημείο αναφοράς.
  • Παρασκευάζουν κρύο καφέ φίλτρου μέσω της ξεχωριστής διαδικασίας της κρύας εκχύλισης (cold brew), ένα εξαίρετο ρόφημα, λικέρ καφέ, όχι μόνο για απόλαυση στο κατάστημα, αλλά και για το σπίτι ή το γραφείο, καθώς συσκευάζεται συνέχεια σε μπουκάλια, φρέσκο και ανάρπαστο.
  • Μετεξελίσσονται συνέχεια με νέα ξεχωριστά προϊόντα, όπως το Chocco Ball, καθώς και συναρπαστικά κοκτέιλς για το βράδυ. Άλλωστε αυτή είναι η φιλοσοφία τους, η διαρκής ανέλιξη, με στόχο να αποτελούν το απόλυτο στέκι της κάθε περιοχής.
cl02 cl04
Με αρχική επένδυση 50,000 Ευρώ και entry fees 15,000 Ευρώ, τα Coffee Lab έχουν δημιουργήσει το απόλυτο σύστημα για την επιχειρηματική δραστηριότητά σας, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη από την εύρεση καταστήματος και τις σχετικέ διαπραγματεύσεις, μέχρι την παράδοση με το κλειδί στο χέρι με γραπτή δέσμευση για την τήρηση του προϋπολογισμού, όπως και συνεχή καθοδήγηση και παροχή νεωτεριστικών πλεονεκτημάτων που όχι μόνο θα σας αναδείξουν ως leader στην περιοχή σας, αλλά και θα σας διατηρήσουν στην top επιλογή των καταναλωτών.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης