Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Ζητά ο κ. Γαβριήλ Αραμπατζής από τον Τάσο Ευσταθίου.
  Χαίρομαι που σας έδωσα την αφορμή να βγάλετε, μετά από πολύ καιρό, ως παράταξη, δελτίο τύπου, ενώ την προηγούμενη πενταετία τα δελτία τύπου που βγάλατε ήταν μετρημένα στα δάκτυλα.



Η πρόταση είναι συγκεκριμένη: Καλούμε τα μελή της παράταξης «Ηλιούπολη πάμε μπροστά», ενόψει των εκλογών των αντιπροσώπων της ΠΕΔΑ, να καταρτίσουμε κοινό ψηφοδέλτιο, ώστε να στηρίξουμε ενωμένοι τη μεγάλη προσπάθεια της ΝΔ στην εκλογή οργάνων της αυτοδιοίκησης ΠΕΔΑ, και, στη συνέχεια, της ΚΕΔΕ.

Οι αντιπρόσωποι της ΠΕΔΑ για εμάς, αλλά και για αυτούς που ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση, δεν είναι θέμα ελάσσονος σημασίας. Πιθανώς έχετε δυσκολία να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, διότι κάποια από τα εκλεγμένα σας μελή δεν ανήκουν στο χώρο της ΝΔ.

Άλλωστε και η συνεργασία σας στην οικονομική επιτροπή με τη διοίκηση δείχνει ότι η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου δε γίνεται σεβαστή και το προεδρείο της οικονομικής λειτουργεί αντιδημοκρατικά, εις βάρος μελών της επιτροπής. Το να είστε το δεκανίκι της σημερινής διοίκησης σίγουρα δεν είναι προς όφελός σας, ειδικά αν μαθευτεί ποιος ήταν ο δεύτερος πολίτικος φορέας που στήριξε τη σημερινή διοίκηση.

«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί», αφού η παράταξή σας ήταν εκείνη που διέσπασε το 2014 την προσπάθεια της «Νέας Δημοτικής Κίνησης» και το 2019 την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξει μία υποψηφιότητα του κ.Πουπάκη. Εμείς πάντα υποστηρίζαμε ότι πρέπει να υπάρχει μία ενιαία υποψηφιότητα, θέση που διατυπώθηκε και όταν κληθήκαμε στα όργανα του κόμματος, μάλιστα προτείναμε και διαδικασίες στην περίπτωση που δεν τελεσφορήσει η υποψηφιότητα του κ. Πουπάκη, κάτι που δεν αποδεχτήκατε. Γνωρίζετε ότι όσα έγιναν σε εκείνη τη συνάντηση μπορούν να επιβεβαιωθούν από πολλούς.

Σχετικά με τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη, να σας θυμίσω ότι ο Συμπαραστάτης εκλέγεται με διαδικασίες αντίστοιχες της Οικονομικής Επιτροπής, με μυστική ψηφοφορία και κάλπη σε δυο ψηφοφορίες και πρέπει να συγκεντρώσει τα 2/3 του συνόλου των μελών του δημοτικού συμβουλίου. Εγώ υπήρξα προτεινόμενος δυο παρατάξεων, της «Νέας Δημοτικής Κίνησης» και της «Ηλιούπολη πάμε μπροστά», του πολίτικου μας χώρου. Αντίστοιχα υπήρχε μία υποψηφιότητα από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, η οποία στηρίχτηκε από την παράταξη του τότε δημάρχου «Πρώτα η Ηλιούπολη» και μία υποψηφιότητα από την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία στηρίχτηκε από τις παρατάξεις «Ηλίου-Πόλης» και ΕΝΑΚ, τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα την στήριξαν και κάποιοι από την παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη», όπως προκύπτει από την ψηφοφορία. Κατά την πρώτη μυστική ψηφοφορία δεν συγκέντρωσε κάνεις υποψήφιος τα 2/3, ενώ, κατά την επανάληψη της μυστικής ψηφοφορίας, κατάφερα και συγκέντρωσα τα 2/3, με τη στήριξη των παρατάξεων της «Νέας δημοτικής κίνησης», της «Ηλιούπολη, πάμε μπροστά» και της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη». Δε χρειάζεται να σας θυμίσω ότι ποτέ δεν μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε της ειδικές προτάσεις που κατέθεσα στο δημοτικό συμβούλιο, αρκεστήκατε μόνο στο κάνετε εύκολη κριτική, χωρίς, δυστυχώς, ακόμη και σήμερα να έχετε καταλάβει ποιος είναι ο ρόλος του θεσμού αυτού. Πιστεύω γνωρίζετε, αντίθετα με αυτά που υποστηρίζατε προεκλογικά, ότι δεν ελάμβανα τις απολαβές του πρόεδρου του δημοτικού συμβουλίου, όπως προβλέπεται από το νόμο για τον συμπαραστάτη του δημότη, διότι είμαι δημόσιος υπάλληλος, οπότε ελάμβανα το μισθό μου, ούτε ένα ευρώ παραπάνω.

Η πόλη μας δεν έχει ανάγκη από καριερίστες δημοτικούς συμβούλους και ειδικά αυτούς που, όταν τους δόθηκε η δυνατότητα να διοικήσουν στο δήμο, επέλεξαν να γίνουν πρόεδροι σε μεγάλους οργανισμούς.

Ελπίζω στο μέλλον η Ηλιούπολη να αποτελεί κοινή μας προτεραιότητα.







ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων Μπαμπαλης Greek European Future: #΄Εφη Σιόβα Γερμανικό  Φροντιστήριο  Γλυφάδας # Ελένη  Ευστρατιάδου  Κεράνη  SO EASY # Κέντρο  Ξένων  Γλωσσών  ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ # Τίνα Γεωργοπούλου Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών # Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ  ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ # ΚΕΝΤΡΟ # ΞΕΝΩΝ # ΓΛΩΣΣΩΝ # ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ # Εκπαιδευτήρια # Ξένες  Γλώσσες # Φροντιστήρια  Ξένων  Γλωσσών Το ORBIS-ANIMA της Λιλιάνα Ηλιοπούλου: Πρωτοπορεί στην Ξενόγλωσση εκπαίδευση - Αγγλικών & Γερμανικών ΤΟΜΗ: Η άλλη ποσέγγιση στη μάθηση ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ – ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΛΕΥΡΑ - ΚΑΡΑΚΙΤΣΟ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης