Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Κορυφώνεται η διεθνής καριέρα του κ. Κώστα Καλούδη (Δημοτικού Συμβούλου με τον συνδυασμό «Πρώτα η Ηλιούπολη», ιδιοκτήτη της Σχολής εκμάθησης αθλημάτων «Κ sports club» που εδρεύει στην πόλη μας και Ιδρυτής του Αθλητικού Συλλόγου  «Θρίαμβος» Ηλιούπολης), ο οποίος θα είναι διαιτητής σε αγώνες TAE KWON DO που θα γίνουν,  σε όλο σχεδόν τον πλανήτη, στα πλαίσια των παραολυμπιακών αγώνων «ΤΟΚΥΟ 2020» .


Για το λόγο αυτό ο κ. Καλούδης με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης κ. Σταύρο Γεωργάκη  υπέβαλλε την παραιτήσει  του ως ενεργό μέλος της Οικονομικής  Επιτροπής του Δήμου.
Το πλήρες κείμενο της επιστολής – παραίτησης του κ. Καλούδη έχει ως εξής:

                      Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ -  ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του κ. ΚΑΛΟΥΔΗ

«Αξιότιμοι κύριοι,
Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να υποβάλω την παραίτηση μου από Τακτικό Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, ως εκπρόσωπος της παράταξης «ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ», όπως αυτή ορίστηκε στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο λόγος που με ωθεί σε αυτή την ενέργεια είναι οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, που προέκυψαν με την διαδικασία επιλογής και συμμετοχής μου ως Διαιτητής στους Παρά Ολυμπιακούς Αγώνες του ΤΟΚΥΟ 2020 τον επόμενο Σεπτέμβρη, όπου το άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ κάνει την 1η του επίσημη εμφάνιση.

Όνειρο ζωής η συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, για όσους ασχολούμαστε με τον αθλητισμό και πόσο μάλλον τούτη τη φορά όπου πρόκειται για τους ΠΑΡΑ Ολυμπιακούς … μια πραγματικά πρωτόγνωρη ΕΜΠΕΙΡΙΑ με ότι αυτό συνεπάγεται σε συναισθήματα!!!

Μετά από διάφορα σεμινάρια που έγιναν τον τελευταίο χρόνο με τη συμμετοχή περίπου 1.000 Διεθνών Διαιτητών, κατάφερα μετά από εξετάσεις γραπτές, φυσικής κατάστασης και ιατρικού ελέγχου να συμπεριληφθώ στη λίστα με τους «ΤΟΡ 50».

Το τελικό στάδιο είναι η επιλογή μου στη λίστα με τους «ΤΟΡ 30», όπου για να συμπεριληφθώ σε αυτή θα πρέπει να συμμετέχω σε έναν αριθμό αγώνων είτε σε κοντινούς σχετικά προορισμούς (Ιταλία, Ιρλανδία, Μαρόκο, κλπ), είτε και σε ταξίδια υπερατλαντικά (Κόστα Ρίκα, Κίνα, Αυστραλία, κλπ).

Οι όροι ¨ΣΕΒΑΣΜΟΣ¨ και ¨ΣΥΝΕΠΕΙΑ¨ θεωρώ ότι με χαρακτηρίζουν ως άνθρωπο και από την στιγμή που αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να τους εκπληρώσω όπως εγώ τους ορίζω τότε είναι καλύτερα να δοθεί η ευκαιρία σε κάποιο άλλον συνάδελφο να καταλάβει την θέση μου στην Οικονομική Επιτροπή.

Ενόψει λοιπόν του επερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου, σας παρακαλώ να συμπεριλάβετε ανάμεσα και στις άλλες ¨εκλογές¨ και την δική μου αντικατάσταση.

Εννοείται ότι παραμένω στη θέση μου ως ΕΝΕΡΓΟΣ Δημοτικός Σύμβουλος, με την παράταξη «ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ», συμβάλλοντας με όλες μου τις δυνάμεις και την εμπειρία που έχω αποκτήσει στη προσπάθεια που θα γίνει για να κρατήσουμε την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ μας στο ΥΨΟΣ που της ΑΞΙΖΕΙ και κατέχει έως σήμερα».
         
Με Σεβασμό και Εκτίμηση

Δημοτικός Σύμβουλος «ΠΡΩΤΑ Η Ηλιούπολη»







ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων Μπαμπαλης Greek European Future: #΄Εφη Σιόβα Γερμανικό  Φροντιστήριο  Γλυφάδας # Ελένη  Ευστρατιάδου  Κεράνη  SO EASY # Κέντρο  Ξένων  Γλωσσών  ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ # Τίνα Γεωργοπούλου Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών # Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ  ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ # ΚΕΝΤΡΟ # ΞΕΝΩΝ # ΓΛΩΣΣΩΝ # ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ # Εκπαιδευτήρια # Ξένες  Γλώσσες # Φροντιστήρια  Ξένων  Γλωσσών Το ORBIS-ANIMA της Λιλιάνα Ηλιοπούλου: Πρωτοπορεί στην Ξενόγλωσση εκπαίδευση - Αγγλικών & Γερμανικών ΤΟΜΗ: Η άλλη ποσέγγιση στη μάθηση ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ – ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΛΕΥΡΑ - ΚΑΡΑΚΙΤΣΟ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ Κώστα, καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου. Αλλά και η απουσία σου για ένα χρόνο τουλάχιστον από τα συμβούλια; Εμείς που σε πιστεύουμε και σε στηρίξαμε, επέτρεψε μας να αισθανόμαστε "λίγο" προδομένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης