Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Τι υποστηρίζει ο κ. Γαβριήλ Αραμπατζής επικεφαλής της παράταξης η «Πόλη που Θέλω»  
«Μετά το πρώτο «επεισοδιακό συμβούλιο» του ΠΑΟΔΗΛ, ήταν λογικό να περιμένουμε από τη νέα διοίκηση μία διαφορετική, πιο προσεκτική αντιμετώπιση των θεμάτων και του τρόπου λειτουργίας του συμβουλίου.



Δυστυχώς προχειρότητα χαρακτήρισε την όλη προσέγγιση, αφού θέματα αποσύρθηκαν, εισηγήσεις δεν υπήρχαν, εισηγήσεις του πρόεδρου καταψηφίστηκαν.

Επίσης έγινε αντιληπτό ότι δεν έχει σταλεί στην αποκεντρωμένη διοίκηση για έλεγχο, όπως προβλέπεται από το νόμο, η απόφαση για την πρώτη κατεπείγουσα συνεδρίαση. Η επιλογή να γίνει κατεπείγουσα συνεδρίαση και να μη γίνει ορθή επανάληψη, ώστε να τηρηθεί η νομιμότητα, ήταν καθαρή επιλογή του πρόεδρου, αγνοώντας τον κίνδυνο και την περιπέτεια στην οποία βάζει το νομικό πρόσωπο.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Α. 7079/25.02.2015, στην περίπτωση έκδοσης κατεπείγουσας πρόσκλησης, η απόφαση με την οποία το ΔΣ αποφαίνεται για το κατεπείγον της συνεδρίασης υπόκειται σε έλεγχο νομιμότητας από τον Ελεγκτή Νομιμότητας. Είναι ευνόητο ότι πιθανή ακύρωση της απόφασης για το κατεπείγον της συνεδρίασης θα συμπαρασύρει και τις αποφάσεις για τα επιμέρους θέματα. Αντίθετα, αν κριθεί νόμιμη η απόφαση για το κατεπείγον των θεμάτων, τότε τα επιμέρους θέματα της συνεδρίασης θα υποβληθούν σε έλεγχο νομιμότητας.

Ο Πρόεδρος προΐσταται και εποπτεύει / ελέγχει τις υπηρεσίες, ώστε να εξασφαλίζεται, με αποδοτικό τρόπο, η επίτευξη των στόχων των προγραμμάτων που αποφασίζονται από το διοικητικό συμβούλιο.

Σχετικά με το 13ο θέμα «ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΔΡΑΣΗΣ» και την ενημέρωση που έκανε ο πρόεδρος αναφερόμενος στο ΦΕΚ 1538 Β’ 11/6/14, στο άρθρο 8, παρ 4γ, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι είναι απαραίτητο να μελετηθεί με προσοχή και το άρθρο 10 που είναι σχετικό με τα όργανα συντονισμού των υπηρεσιών.

Η εμμονή στη διαχείριση χώρων και υποδομών του νομικού προσώπου χωρίς να εμπλέκονται οι εκπρόσωποι όλων των συλλόγων και των φορέων που χρησιμοποιούν τους χώρους δε φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αποδοτική.
Οι project managers χρειάζονται πρόεδρε, αλλά πρώτα πρέπει να έχει οριστεί με σαφήνεια το project.»








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων Μπαμπαλης Greek European Future: #΄Εφη Σιόβα Γερμανικό  Φροντιστήριο  Γλυφάδας # Ελένη  Ευστρατιάδου  Κεράνη  SO EASY # Κέντρο  Ξένων  Γλωσσών  ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ # Τίνα Γεωργοπούλου Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών # Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ  ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ # ΚΕΝΤΡΟ # ΞΕΝΩΝ # ΓΛΩΣΣΩΝ # ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ # Εκπαιδευτήρια # Ξένες  Γλώσσες # Φροντιστήρια  Ξένων  Γλωσσών Το ORBIS-ANIMA της Λιλιάνα Ηλιοπούλου: Πρωτοπορεί στην Ξενόγλωσση εκπαίδευση - Αγγλικών & Γερμανικών ΤΟΜΗ: Η άλλη ποσέγγιση στη μάθηση ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ – ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΛΕΥΡΑ - ΚΑΡΑΚΙΤΣΟ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης