Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

    Υιοθετείστε παιδιά με μεγάλα μάτια, μεγάλα μέτωπα, ίσιες μύτες, και όχι πεταχτά αυτιά!Αυτά είναι ελληνικά χαρακτηριστικά απανταχού της γης! Κάντε μια βόλτα στα μουσεία μας και θα δείτε στα αγάλματά μας τα υπέροχα χαρακτηριστικά της ελληνικής φυλής!


Είναι ωραίος σαν έλληνας θεός λένε οι ευρωπαίοι! Ακουσα Υπουργό της Ολανδίας πριν χρόνια να λέει: "παντρεύεστε έλληνες για να καλυτερεύσει η φυλή μας." Για να μην παρεξηγηθώ  υιοθετούμε κι' ένα άσχημο παιδάκι εφ' όσον μάς τύχει που με την αγάπη μας θα γίνει όμορφο. Η ομορφιά ξεπηδάει από μέσα μας: "οία η μορφή τοιάδε και η ψυχή" λέει ο Αριστοτέλης!                                            
       Ελληνίδες γεννάτε νέες τα παιδιά σας. Παράλληλα με τις σπουδές σας μην αφήνετε τους πρώτους έρωτές σας να μαραθούν δίχως να δέσουν καρπό. Τα πουλιά τον Απριλομάη γεννούν τα πουλάκια τους, δεν τα γεννούν τον Σεπτέμβρη! Ο έρωτας δεν κάθεται πάνω στα μαραμένα λουλούδια, ο έρωτας δεν κάθεται πάνω στα ζαρωμένα και χλωμιάρικα πρόσωπα των ανθρώπων! Λέει ο Πλάτωνας στο "Συμπόσιό" του.Κουκιά νερόβραστα είναι όλα όταν περάσει η πρώτη άνοιξη. Και ο καρπός που θα δέσει μετά την πρώτη άνοιξη θάναι τσαλαφός, αδύναμος και εκφυλισμένος!                        
      Ελληνίδες ότι και να κάνετε στη ζωή σας όλα είναι σκύβαλα μπροστά στο να δημιουργήσετε έναν Ανθρωπο, ναι έναν άνθρωπο με άλφα κεφαλαίο! Τι είναι πιό σπουδαίο να φτιάξεις έναν Παρθενώνα ή έναν τέλειο άνθρωπο; Φυσικά έναν τέλειο άνθρωπο διότι αυτός θα φτιάξει δέκα παρθενώνες!     Μην μιμείσθε τους άνδρες. Αυτοί έχουν περιθώρια.Ο Αριστοτέλης το είπε : "η γυναίκα πρέπει να βιαστεί, δεν έχει περιθώρια." Οι άνδρες ούτε γεννάνε ούτε τίκτουν. Εμείς γεννάμε και εμείς τίκτουμε! Εμείς κάνουμε γέννα και εμείς κάνουμε τοκετό! Οι άνδρες μόνον σπέρνουν! Εμείς είμαστε η γη και οι άνδρες είναι οι σπορείς!  Σπουδαίος είναι ο ρόλος και των δύο μόνον να μην τα μπερδεύουμε. Είμαστε ίσοι αλλά δεν είμαστε όμοιοι. Άλλα μπορούν να κάνουν οι άνδρες και άλλα μπορούμε να κάνουμε εμείς οι γυναίκες!  Γι' αυτό  Ο Μεγάλος Θεός ο Ερωτας,  μας ενώνει για να αλληλοσυμπληρωθούμε και να αλληλοβοηθηθούμε.
         Γυναίκες που δεν εγέννησαν και ούτε υιοθέτησαν ,μας λένε οι μεγάλοι γυναικολόγοι σήμερα, είναι το νευρικό τους σύστημα σε πολύ χειρότερη μοίρα από τις παλιές γεροντοκόρες που δεν έννοιωσαν ποτέ χαρά στα σκέλια τους! Για μια μεγάλη μερίδα απ'αυτές παραμονεύει ο πρόωρος θάνατος από κατάθλιψη.
         Μην μένετε με ένα παιδί. Τα μοναχοπαίδια δεν γίνονται σωστοί χαρακτήρες για λόγους ευνοήτους. Οι κοινωνιολόγοι και ψυχολόγοι μάς λένε ότι απ' το τρίτο και πάνω αρχίζει η σωστή οικογένεια. Την οικογένεια με το ένα παιδί την αποκαλούν πυρηνική οικογένεια. Ενας πυρήνας και γύρω γύρω γυρνούν όλοι!  Στη Γαλλία έχουν ένα παιδί, υιθετούν και δεύτερο, έχουν δύο παιδιά υιοθετούν και τρίτο, έχουν τρία παιδιά υιοθετούν και τέταρτο. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΊΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ. Αυτό πρέπει να είναι πρώτο μέλημα των κυβερνώντων. Να διευκολύνουν τους Ελληνες γι' αυτό όπως κάνουν στη Γαλλία αλλά και αλλού!   
         Ο άνδρας μετά την συνουσία έχει τελειώσει το έργο του γιά τη Φύση και αυτή δεν του ζητάει τα ρέστα. Η γυναίκα όμως εάν δεν αφήνει τη μήτρα της να πιάσει παιδί , τότε η μήτρα κακιώνει και δηλητηριάζει όλο το σώμα. Αυτά λέει ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ στην "Πολιτεία του" και άλλοι έλληνες σοφοί φυσικά.Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ είναι ο μόνος πολιτισμός που θα σώσει όλη την ανθρωπότητα! Προς το παρόν πρέπει να σώσει πρώτα τον Εαυτό του!!!                                                                                                                                                     
         Είναι υποκρισία να μιλάμε ότι έχουμε υπογεννητικότητα λόγω κρίσεως οικονομικής!  Εκατοντάδες  Ελληνίδες σήμερα στα 40-45 τους  δεν έχουν γεννήσει!........Τις μορφώσαν οι γονείς τους, τους δώσαν θέσεις στο δημόσιο, σπίτι στην πόλη, σπίτι στην εξοχή, αυτοκίνητο δικό τους, και όχι μόνο. Αρα η κρίση δεν είναι οικονομική, η κρίση είναι ηθική! Τα παιδιά δεν τα γεννούν τα χρήματα, τα παιδιά τα γεννάει  ο  Ωραίος Ερωτας!                       Ζούνε χλιδάτα καμαρώνοντας για την ομορφιά τους δίχως να μεγαλώνει ένα δεντράκι δίπλα τους. Τι ντροπή! Και άν ακόμη η φύση μάς το στερήσει υιοθετούμε αμέσως και ένα και δύο και τρία δεντράκια!!!  Εκκλησία και Πολιτεία έχουν ιερό χρέος να βοηθήσουν τις Ελληνίδες !                                                                                                                                                 
              Ο ηθικός αυτουργός όμως είναι η Ελληνίδα Μητέρα. Οταν αυτή πλάσει σωστά την ψυχή και το πνεύμα του παιδιού της  τότε θα δεί και εγγονάκια!                                    Δώστε μου άριστες μητέρες να σας δώσω σωστές κοινωνίες λέει κάπου ο Βολταίρος!

                                                                                         Μαρίνα  Σκαρμέα


 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης