Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018

Τις τελευταίες εκκρεμότητες σε σχέση με την μεγάλη προκήρυξη των 8.171 μόνιμων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων διευθετούν στο ΑΣΕΠ ενόψει της δημοσιοποίησής της τα επόμενα 24ωρα.


Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr,πρόκειται να συνεδριάσει εντός της ημέρα η Ελάσσων Ολομέλεια της Ανεξάρτητης Αρχής η οποία είναι επταμελής και συγκροτείται από δύο Αντιπροέδρους και τους Προέδρους των Τμημάτων, ενώ προεδρεύει ο αρχαιότερος Αντιπρόεδρος με μοναδικό θέμα: Τον περιορισμό των προτιμήσεων των υποψηφίων στην προκήρυξη για τους 8.171 μόνιμους στην καθαριότητα από περίπου 500 (σ.σ. όσοι, δηλαδή, είναι οι φορείς -325 δήμοι, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ και ΔΕΥΑ) σε 100 «για λόγους υπέρτερου εθνικού συμφέροντος» όπως είναι η καθαριότητα των πόλεων.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο ΑΣΕΠ θεωρούν ότι εφόσον οι επιλογές των υποψηφίων είναι όσοι και οι φορείς που έχουν ζητήσει τις θέσεις, όπως προβλέπει ο ιδρυτικός νόμος (2190/94) της Ανεξάρτητης Αρχής αλλά και σχετική απόφαση του ΣτΕ, είναι αδύνατο να προλάβουν να εκδοθούν οι προσωρινοί πίνακες των διοριστέων έως τις 31 Μαρτίου 2018, οπότε και λήγει η παράταση των συμβάσεων των «παρατασιούχων». Αποτέλεσμα, να υπάρξει πρόβλημα Δημόσιας Υγείας, καθώς θα αποψιλωθούν οι υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων και άρα δεν θα μπορεί να γίνει αποκομιδή απορριμμάτων.
Γι’ αυτό η σκέψη είναι να περιοριστούν οι επιλογές των υποψηφίων προκειμένου η διαδικασία να κινηθεί γρηγορότερα, όχι όμως σε τέτοιο βαθμό που να δημιουργείται μείζων πρόβλημα. Για το λόγο αυτό είναι πιθανόν να αποφασιστεί ένα «πλαφόν» 100 επιλογών που θεωρείται αρκετά υψηλό σχεδόν για το σύνολο των υποψηφίων.


 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Πολιτιστικές Διαδρομές 2019

Σάββατο 16/3/2019: «Οι αμέτρητες όψεις του Ωραίου» – Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Google+ Followers