Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Πέμπτη 18 Γενάρη 2018, κατέθεσε το παρακάτω Ψήφισμα, το οποίο ψηφίστηκε ομόφωνα για πρώτη φορά!!!



Για τη σύλληψη της 16χρονης Παλαιστίνιας Αχεντ Ταμίμι από τις ισραηλινές αρχές
“Υπερασπίσου το παιδί γιατί αν γλυτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα”

    Καταδικάζουμε την βαθειά προκλητική και άδικη σύλληψη της 16χρονης Παλαιστίνιας Αχεντ Ταμίμι και την απαγγελία 12 κατηγοριών εις βάρος της από τις ισραηλινές εισαγγελικές αρχές επειδή διαπληκτίστηκε με Ισραηλινούς στρατιώτες στη Δυτική Όχθη, ενώ προηγουμένως οι κατοχικές δυνάμεις είχαν πυροβολήσει τον 14χρονο ξάδελφό της και είχαν εισβάλει στο σπίτι της!

    Την ίδια περίοδο συνεχίζονται οι επιδρομές ισραηλινών μαχητικών αεροσκαφών στη Λωρίδα της Γάζας, η επέκταση των εποικισμών, οι τραυματισμοί και οι δολοφονίες εναντίον του Παλαιστινιακού λαού στον απόηχο και της απαράδεκτης απόφασης των ΗΠΑ για την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ με την μεταφορά της αμερικάνικης πρεσβείας.

    Ως Δ.Σ του Δήμου Ηλιούπολης καλούμε την Ελληνική κυβέρνηση, τα πολιτικά κόμματα να προβούν σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την άμεση απελευθέρωση της.


Το λεβέντικο ανάστημα που σήκωσε το νεαρό κορίτσι, μας επιβάλλει ως ελάχιστη πράξη αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης και τους πολύπαθους λαούς της περιοχής, να προσυπογράψουμε το ψήφισμα του συνεδρίου της ΚΕΔΕ που ζητά την άμεση αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ και από την Ελληνική Κυβέρνηση.




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ


CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης