Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Μεγάλη στιγμή για την πορεία της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηλιούπολης ο αγιασμός των εγκαταστάσεων του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης-ΜΕΑ που παραχωρήθηκαν από τον Δήμαρχο κ. Βασίλειο Βαλασόπουλο και το Δημοτικό Συμβούλιο στο Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής  ‘’Παναγία Ευαγγελίστρια’’.

Ήταν το επιστέγασμα μιας μακρόχρονης προσπάθειας και ένα ακόμη μεγάλο βήμα για την Ηλιούπολη ως μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη που φροντίζει με ιδιαίτερη προσοχή τις ευπαθείς ομάδες σε κάθε περίσταση και με κάθε τρόπο.
Παρευρέθηκαν όλα τα παιδιά του ΚΔΑΠ με τους γονείς, συγγενείς και φίλους, οι εργαζόμενοι, το Δ.Σ. του Σωματείου, πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Ρέκορντμαν στην κολύμβηση Γιάννης Κωστάκης, ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης κ. Γαβριήλ Αραμπατζής, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Κύπρου κ. Νικόλας Χαραλάμπους με την επιτροπή γυναικών, ο διευθυντής της εστίας κ. Βασίλης Κασιμάτης και ο Επίτροπος Ι.Ν. Αγ. Τριάδος Ελληνικού.
Τον αγιασμό τέλεσε ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος , Πρωτοπρεσβύτερος Πατήρ Ευθύμιος Κερμελής. Μετά το καλωσόρισμα του Προέδρου κ. Δημήτρη Στεφανίδη, δόθηκε ο λόγος για χαιρετισμό στον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μαρίνο Μπασούρη, τον Αντιδήμαρχο Δάφνης – Υμηττού κ. Κώστα Λιούτα, την Αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Φορέων Στήριξης Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Μελεδώνη» και Πρόεδρο της Εστίας κα Έφη Προκοπάκη και τον ομότιμο καθηγητή του ΕΚΠΑ κ. Λαυρέντιο Δελασούρα.
Μήνυμα απέστειλαν ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Κενεβέζος, η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας κα Θεανώ Φωτιού και η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος αρμόδια για τα ΚΔΑΠ και τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης κα Βιβή Τζαβαλιά.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Μαρίνος Μπασούρης


 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης