Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017



ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ  «ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ»   
Συνδυασμός "ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ" - Γ.ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ


Από το 1990 έως σήμερα αδιάλειπτα ανήκω στη δύναμη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), αφού διατηρώ επιχείρηση Παροχής Άθλησης (Γυμναστήριο), στην Ηλιούπολη, Αττικής.
Είκοσι εφτά (27) χρόνια σκληρής δουλειάς, σε μία χώρα που ο ¨ΣΕΒΑΣΜΟΣ¨, που έχει να επιδείξει τόσο στις επιχειρήσεις του κλάδου, τα Γυμναστήρια, αλλά και γενικότερα σε κάθε Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών είναι εκ του ουκ άνευ ¨ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ¨ από ότι αρμόζει.
Στις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο ΕΕΑ, στις 2, 3, 4 Δεκεμβρίου 2017 συντάσσομαι με τις σκέψεις και το πρόγραμμα 
του νυν προέδρου Γ. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ, επικεφαλής του συνδυασμού «ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ»!
Γνωρίζουμε καλά όλοι οι επαγγελματίες, ότι δεν έχουμε κανένα δικαίωμα στην αδράνεια και στον εφησυχασμό. Συμμετέχουμε με όλες μας τις δυνάμεις στη μάχη για ένα δυνατότερο επιμελητήριο, για ένα καλύτερο μέλλον.
Δεν ΠΤΟΟΥΜΑΣΤΕ, Δεν ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ, Δεν ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ
Επί Προεδρίας του Γ.ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ το ΕΕΑ:
Α) Κατάφερε να δώσει ισχυρή φωνή στο μικρό και μεσαίο επιχειρηματία, η οποία να ακούγεται άμεσα στο πολιτικό και οικονομικό σύστημα της χώρας. Με τις έγκαιρες και συνεχείς παρεμβάσεις στάθηκε ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣ απέναντι σε λανθασμένες πολιτικές, προστατεύοντας έτσι τα συμφέροντα του συνόλου των μικρομεσαίων σε όλη τη χώρα.
Β) Καθιερώθηκαν προγράμματα επιμόρφωσης των μελών δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να μπορούν να πραγματοποιήσουν μία σειρά χρήσιμων ενεργειών για την επιχείρηση τους, χωρίς καμία καθυστέρηση και κυρίως χωρίς κανένα κόστος, μέσα από την ιστοσελίδα. Μειώθηκε ουσιαστικά και έμπρακτα η γραφειοκρατία.
Γ) Με τον απαραίτητο σεβασμό στηρίχθηκαν, όσο ήταν εφικτό, συνάδελφοι που χτυπήθηκαν σκληρά από την κρίση, ενώ δόθηκε έμφαση και στην κοινωνική προσφορά.
Ωστόσο, για να τονωθεί ακόμη περισσότερο η προσπάθεια αυτή, απαιτείται
ΕΝΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ & ΚΟΙΝΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ.
Προχωρώ λοιπόν σε ανοικτή Πρόσκληση Στήριξης της Υποψηφιότητας μου με το συνδυασμό «ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ» με επικεφαλής τον Γ.ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ, σε όσους ελεύθερους επαγγελματίες πιστεύουν ότι το Επιμελητήριο μπορεί:
01. Να συνεχίσει να μάχεται και να στηρίζει τα μέλη του με αποτελεσματικότητα και σύνεση,
02. Να συνεχίσει τη δυναμική του πορεία με οργάνωση και σχέδιο,
03. Να αποτελέσει το φορέα εκείνο που με ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΣΘΕΝΟΣ μπορεί να σταθεί δίπλα στον Έλληνα μικρομεσαίο δίνοντας λύσεις.
Εξάλλου, το πρόγραμμά του συνδυασμού «ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ» είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ και ΣΥΓΚΕΚΡΥΜΕΝΟ.
Με περίσσεια εκτίμηση αναμένω τη στήριξη σας…

Παροχή Άθλησης – ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ







 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης