Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

΄Ανοιξε και φώτισε  δεκάδες παιδικά πρόσωπα η νεοσύστατη βιβλιοθήκη του 2ου Δημοτικού σχολείου Ηλιούπολης,στο δεύτερο όροφο του συγκροτήματος που εγκαινιάσθηκε από τον Διευθυντή , το Σύλλογο διδασκόντωνΓονέων και Κηδεμόνων  αυτού. Την γαλάζια κορδέλα που καταγράφονταν πάνω της το όνομα του Γιάννη Αλαχούζου , την  έκοψαν οι γονείς του μέσα σε κλήμα έντονης  συγκινησιακή φόρτισης  όλων των παρευρισκομένων.


Η αίθουσα της βιβλιοθήκης είναι ένας υπέροχος φωτεινός χώρος, με ζωντανά και χαρούμενα χρώματα,   πλούσια σε βιβλία και ηλεκτρονικό εξοπλισμό Μέσα σε αυτό το αναγνωστήριο, τα παιδιά θα ζήσουν, ώρες ομαδικής ή ατομικής αναζήτησης γνώσης , θα μοιρασθούν στιγμές δημιουργικής απασχόλησης και με την βοήθεια των δασκάλων τους θα βυθισθούν στα πελάγη της πραγματικής γνώσης .

Όμως δεν θα ξεχάσουν το μικρό Γιάννη που έδωσε ένα τιτάνειο αγώνα για να κερδίσει την ΖΩΗ αλλά την έχασε πρόωρα και ταξίδευσε σε παραδεισένιους κόσμους, κόσμους γεμάτους αιώνιο Φως, χωρίς πόνο και αγωνία. Αυτόν τον άφησε στους γονείς του, οι οποίοι πήραν δύναμη από τον δικό του αγώνα και συνέβαλαν αποτελεσματικά στη σύσταση αυτής της βιβλιοθήκης, μαζί με την υπόλοιπη εκπαιδευτική  κοινότηταΈστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα ζωής και προσφοράς, βάζοντας πάνω από τον δικό τους πόνο  την συνέχεια της ζωής στα παιδικά μάτια των συμμαθητών του γιού τους. Κατόρθωσαν να μετατρέψουν το δάκρυ, την θλίψη ,την συμφορά, τον καημό σε θάρρος σε υπομονή ,σε πίστη για καλύτερες ,ευχάριστες και δημιουργικές σχολικές  ώρες εκατοντάδων παιδιών.
Το ελάχιστο , το λιγότερο που πρέπει να καταθέσουμε εμείς σε όλους τους συντελεστές που κατάφεραν να συστήσουν αυτή την βιβλιοθήκη, είναι ένα τεράστιο Ευχαριστώ και θερμά Συγχαρητήρια.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 
 DECOUPAGE πηγηpepper house lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Newsletter: Όλες οι ειδήσεις που πρέπει να ξέρεις μέχρι τώρα, απ’ το Σφυγμό [τα τελευτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Iστορική δικαίωση για τα «Ναστέϊκα» (VIDEO)

Την ιστορική δικαίωση του πολύχρονου αγώνα των δήμων για την κατοχύρωση της δημόσιας περιουσίας, χαιρέτισε σύσσωμο το Διαδημοτικό Συμβού...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ.... ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Google+ Followers