Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Στις 500.000 ευρώ πλεόνασμα που είχε η Αυτοδιοίκησης το 2016 παρέπεμωε όσους από την αντιπολίτευση του ζητούν να πει από πού θα πληρώσουν οι δήμοι τα επιδόματα των εργαζομένων (ΜΑΠ, Βαρέα και Ανθυγιεινά κλπ) που αναφέρονται στο πολυνομοσχέδιο ΟΤΑ, ο υπουργός Εσωτερικών: «500.000 ευρώ ήταν το πλεόνασμα της Αυτοδιοίκησης το 2016. Θέλετε να μεγαλώνει; Δεν θέλετε να αξιοποηθεί προς όφελος των εργαζόμενων εφόσον το θέλουν και οι ιδιοι οι δήμοι», τόνισε ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής. Διευκρίνισε, δε, ότι η κυβέρνηση δίνει τη σχετική συνατότητα και για όλα αυτά θα αποφασίσουν οι δίοι οι δήμοι.


Ο υπουργός Εσωτερικών άσκησε έντονη κριτική στον πρόεδρο της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκη για τον έλεγχο των συμβάσεων του ΠΔ Παυλόπουλου όπου «δεν βρήκε τίποτα. Δεν είπε ‘έσφαλα’, ότι με πίεσαν για να κάνω απολύσεις», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ακόμη και σήμερα  «θέλει να επανέλθουμε στο 1 προς 5 για να  αποψιλώσει τους δήμους και να τα δώσει όλα στις δυνάμεις της αγοράς».
Παράλληλα, κατηγόρησε τομεάρχη της Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μάκη Βορίδη ότι «σε ένα νομοσχέδιο που όλοι φορείς είπαν κάτι καλό δεν βρήκε να πει ούτε μια καλή κουβέντα».
Επιπλέον, απαντώντας στα περί χιλιάδων προσλήψεων που υποστηρίζει η ΝΔ ότι φέρνει το πολυνομοσχέδιο, τόνισε ότι νέες προσλήψεις έχουμε μόνο σε τρεις περιπτώσεις: 24 στο Δημοτικό Σταθμό Ξένιος, 27 στη Νάουσα και τέλος στη ΔΕΥΑ Φαιστού, που είναι επιτυχόντες διαγωνισμού ΑΣΕΠ.




Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ





ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης