Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Την Τετάρτη, 30 Αυγούστου ανοίγει τις πόρτες του το Φεστιβάλ του Δήμου μας, στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής»
(Γαρδίκη & Σμόλικα, Ηλιούπολη, τηλ. 210 9923840) και φιλοξενεί, όπως κάθε χρόνο, μερικές από τις πιο αξιόλογες θεατρικές παραγωγές του καλοκαιριού, αλλά και επιλεγμένες παραστάσεις, που έχουν διακριθεί από κοινό και κριτικούς τα προηγούμενα χρόνια.


Για έναν περίπου μήνα, μία πλειάδα σημαντικών σκηνοθετών και καταξιωμένων ηθοποιών θα «ανέβουν» στη θεατρική σκηνή της πόλης μας για να παρουσιάσουν τη δική τους «ερμηνεία» κορυφαίων κειμένων της κλασικής αλλά και της σύγχρονης -κατ’ εξοχήν ελληνικής- δραματουργίας.
Το Φεστιβάλ Ηλιούπολης, προσπαθεί, επίσης, να προσφέρει πάντα βήμα και σε νέους ανθρώπους, που έχουν επιλέξει να υπηρετήσουν, με συνέπεια και ήθος, την Τέχνη. Έτσι, φέτος, με στόχο να αναδείξει, να στηρίξει και να τιμήσει δημιουργικούς ανθρώπους της πόλης μας, φιλοξενεί ένα ΑΦΙΕΡΩΜΑ σε ταλαντούχους καλλιτέχνες της Ηλιούπολης, που ήδη διαγράφουν μία θαυμαστή πορεία: στον ΚΩΣΤΑ ΓΑΚΗ, τον σκηνοθέτη, ηθοποιό και μουσικό, παρουσιάζοντας τρεις διαφορετικές δουλειές του, και στους ερμηνευτές & μουσικούς ΑΣΠΑΣΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΘΟΔΩΡΗ ΜΕΡΜΗΓΚΑΝΙΚΟ ΜΕΡΜΗΓΚΑ & ΣΠΥΡΟ ΠΑΝΤΑΖΗ, οι οποίοι θα ρίξουν εορταστικά την αυλαία του Φεστιβάλ με μία συναυλία ελληνικής μουσικής. Για τη συγκεκριμένη συναυλία η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Παράλληλα, το Φεστιβάλ Ηλιούπολης, σε συνεργασία με τις εταιρείες παραγωγής, έχει μεριμνήσει ώστε οι τιμές των εισιτηρίων των παραστάσεων να είναι όσο το δυνατόν πιο προσιτές και με ειδική πρόβλεψη για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.
Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 30 Αυγούστου έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2017.
Ώρα έναρξης εκδηλώσεων: 21:00
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ εδώ
Προπώληση εισιτηρίων
Παράλληλα με τους τρόπους και τα σημεία προπώλησης που έχει επιλέξει κάθε εταιρεία παραγωγής, θα πραγματοποιείται προπώληση για όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, από την Τετάρτη 23 Αυγούστου και στο βιβλιοπωλείο «Περί Βιβλίου» (Ελ. Βενιζέλου 138, 210 9946717), από Δευτέρα έως Σάββατο, ώρες καταστημάτων.
Το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Ηλιούπολης «Δ. Κιντής» θα είναι ανοιχτό, αποκλειστικά τις ημέρες των εκδηλώσεων, από τις 19:30.
Η πρόσβαση στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης "Δημήτρης Κιντής" εξυπηρετείται από τις παρακάτω γραμμές του ΟΑΣΑ, που σας αφήνουν πολύ κοντά στο Θέατρο:
• Γραμμή 237 (αφετηρία Μετρό Δάφνης), στη στάση Νησάκι ή στη στάση Αστυνομία ή στη στάση Σχολεία (προς Δάφνη)
• Γραμμή 140 (αφετηρία Πολύγωνο), στάση Τέρμα στην Πλατ. Παλαιών Πατρών Γερμανού-ΙΚΑ
• Γραμμή 201 (Μετρό Αγίου Δημητρίου), στάση Τέρμα στην Πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού-IKA

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 9940699 ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.politismos-ilioupoli.gr

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή του τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, Π.Ε. Ηλιούπολης



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ




ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης