Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Μείωση των φόρων μέσω μείωσης των κρατικών δαπανών και της πελατειακής πολιτική τους ΣΥΡΙΖΑ αλλά και μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο, εξήγγειλε και πάλι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας, σήμερα, Τρίτη 18 Ιουλίου, σε σύσκεψη με τοπικούς φορείς στο Γύθειο, στο πλαίσιο της περιοδείας του στο Νομό Λακωνίας.


Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στη δέσμευσή του για μείωση των φόρων, ο κ. Μητσοτάκης εξήγησε ότι αυτή μπορεί να εξισορροπηθεί δημοσιονομικά «από μια λελογισμένη και στοχευμένη μείωση των κρατικών δαπανών… Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι παρότι έχουν μειωθεί οι δαπάνες δεν υπάρχει περιθώρια περαιτέρω εξοικονόμησης σπατάλης στο Κράτος… Δεν πρόκειται να κάνουμε στις δικές σας πλάτες πελατειακή πολιτική, όπως αυτή που εφαρμόζει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ».
«Οι μεταρρυθμίσεις», συνέχισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας «είναι μια παρεξηγημένη έννοια στην Ελλάδα.  Μεταρρύθμιση δεν σημαίνει κόψιμο μισθών, μείωση συντάξεων και αύξηση των φόρων… Μεταρρύθμιση στο Δημόσιο σημαίνει περιορισμός της γραφειοκρατίας. Σημαίνει αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων… Οι καλοί δημόσιοι υπάλληλοι θα μπορούν να έχουν μια πιο γρήγορη πρόοδο στο Δημόσιο. Πραγματική μεταρρύθμιση είναι να έχουμε μια Δικαιοσύνη, η οποία αποδίδεται γρήγορα χωρίς έξωθεν παρεμβάσεις».
Παράλληλα ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι «μια φερέγγυα, αξιόπιστη Κυβέρνηση, η οποία θα αγκαλιάσει τις διαρθρωτικές αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις, όχι γιατί αυτές επιβάλλονται από το Μνημόνιο, αλλά γιατί είναι απαραίτητες για τη χώρα» μπορεί να πετύχει μείωση των υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας, σήμερα, Τρίτη 18 Ιουλίου, σε σύσκεψη με τοπικούς φορείς στο Γύθειο, στο πλαίσιο της περιοδείας του στο Νομό Λακωνίας.
«Ο κ. Τσίπρας», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης «δέσμευσε τη χώρα σε εξαιρετικά υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα για τα επόμενα 5 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε κάτω από ένα ασφυκτικό δημοσιονομικό πλαίσιο και δεν μπορούμε να κόψουμε τους φόρους όσο θα θέλαμε. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να διαπραγματευτούμε με τους Ευρωπαίους εταίρους μας. Μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο».
«Πληρώσαμε», είπε ο κ. Μητσοτάκης «πολύ ακριβά το λαϊκισμό στη χώρα μας… Τρία χαμένα χρόνια, με πόνο και χιλιάδες λουκέτα στην αγορά. Δεν πρόκειται να επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος. Οι προτάσεις μας και το σχέδιό μας θα είναι καλά μελετημένα και καλά κοστολογημένα. Θα είναι αποτέλεσμα διαβούλευσης σε κλαδικό και τοπικό επίπεδο».
«Θέλω», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης «μια δημόσια τηλεόραση που θα σέβεται τα χρήματα των φορολογουμένων και δεν θα λειτουργεί ως όργανο προπαγάνδας. Αυτή η δημόσια τηλεόραση θα πρέπει να λειτουργήσει με το μισό τέλος από αυτά που πληρώνουμε όλοι ήμερα. Και αυτό είναι δέσμευσή μας. Θα λειτουργεί με όρους κόστους – οφέλους».
«Εμείς προτείνουμε ένα συνεκτικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων στους πιστωτές μας… Έτσι, θα μπορέσουν και αυτοί να δουν με άλλη οπτική γωνία το στόχο των πρωτογενών πλεονασμάτων. Και λίγο δημοσιονομικό χώρο να κερδίσουμε, ακόμη και ένα 1% να κερδίσουμε στα πρωτογενή πλεονάσματα, η επιστροφή αυτού του ποσοστού στην πραγματική οικονομία μέσω της μείωσης φόρων θα έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη στην ανάπτυξη, τις επενδύσεις και τις θέσεις απασχόλησης… Με συστηματικότητα και μεθοδικότητα. Χωρίς εκβιασμούς και χωρίς – λυπάμαι που θα το πω – τα καραγκιοζιλίκια, τα οποία είδαμε το πρώτο εξάμηνο του 2015, τα οποία οδήγησαν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού».
Για τα αγροτικά προϊόντα, ο κ. Μητσοτάκης διευκρίνισε ότι το μοντέλο ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα που θέλουμε ως χώρα είναι εκείνο που θα κάνει πιο ανταγωνιστικές και εξωστρεφείς τις μικρές επιχειρήσεις μας. «Τα προϊόντα μας θα ανταγωνιστούν με γνώμονα την ποιότητά τους. Μόνο μέσα από το μέγεθος, από καινούργιες συνενώσεις και με επαγγελματικό μάνατζμεντ θα μπορέσουν να κερδίσουν τη θέση που τους αρμόζει στις αγορές», πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Αναφερόμενος στην Υγεία, ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι όταν το Κράτος διαθέτει καλή πρωτοβάθμια φροντίδα, «οι διακομιδές στα νοσοκομεία και η επιβάρυνση στο σύστημα Υγείας είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Αυτό είναι στο κέντρο του δικού μας σχεδίου. Για να μπορέσει η χώρα να έχει ένα δίκτυο που θα παρέχει την πρώτη φροντίδα στους ασθενείς».
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης