Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

O δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος ανακοινώνει την πλήρωση μίας (1) θέσης Γενικού Γραμματέα η οποία προβλέπεται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου (ΦΕΚ 2314/Β΄/17-10-2011).


Για την κάλυψη της θέσης του Γενικού Γραμματέα θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι/ες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους ως κάτωθι:
α) Τα γενικά προσόντα και κωλύματα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/2007 (άρθρα 11 έως και 17).
β) Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου ή διπλώματος Πανεπιστημίου ή Τ.Ε.Ι., της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής.
γ) Βιογραφικό σημείωμα σχετικά με τις σπουδές και τις επαγγελματικές ασχολίες – εμπειρία. δ) Πιστοποιητικό γεννήσεως ή Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και
ε) Αντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας. Οι δραστηριότητες και τα ειδικότερα καθήκοντα με τα οποία θα απασχοληθεί ο/η προσλαμβανόμενος/η θα καθορισθούν με απόφαση Δημάρχου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση με το βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά στο γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου επί της οδού Δημ. Χρ. Μπέκα & Βασιλέως Παύλου Τ.Κ. 190 04 Σπάτα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες εντός προθεσμίας τριών (3) ημερών, που αρχίζει από την ανάρτηση της παρούσας.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 
 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Followers

Translate

Follow by Email

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

«Φουντώνει» από Σεπτέμβριο η εκδίκαση υποθέσεων δανείων του Ν. Κατσέλη

Επιταχυνόμενους ρυθμούς θα λάβει από τον Σεπτέμβριο η εκδίκαση των υποθέσεων δανείων που εντάσσονται στο νόμο Κατσέλη, με στόχο στο διάσ...

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ...... Η&Β ΜΠΟΤΟΣ

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Google+ Followers