Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ηλιούπολης κος Κώστας Σεφτελής, κατηγορεί για ανάρμοστη συμπεριφορά τoν Αντιδήμαρχο k. Χρήστο Καλαρρύτη.



Με ένα εκτενές δημοσίευμα καταγγέλλει την έλλειψη ενδιαφέροντος από πλευράς του, για την ενημέρωση των Δημοτών σχετικά με τις αλλαγές της Δημοτικής συγκοινωνίας και κυρίως για το ατόπημα συγκάλυψης του θέματος στη συνέχεια με μία προχρονολογημένη δημοσίευση Δελτίου Τύπου από πλευράς του Δήμου.  

Ακολουθεί το κείμενο της Ανακοίνωσης του κ. Κώστα Σεφτελή:


Αντί μιας συγνώμης στους δημότες, προσπάθεια συγκάλυψης και παραπλάνησης
από τη Δημοτική Αρχή.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό και ανθρώπινο, όταν εργάζεσαι και όταν ασκείς διοίκηση που καλείσαι να αντιμετωπίσεις καθημερινά, μεγάλο εύρος προβλημάτων, να κάνεις λάθη και να υπάρξουν και παραλείψεις.
Στην προκειμένη περίπτωση, της παράλειψης που επεσήμανα, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 13/7/2017, του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Χρήστου Καλαρρύτη, να ενημερώσει δημότες και επιβατικό κοινό για την διακοπή των δρομολογίων της Δημοτικής Συγκοινωνίας, αντί μίας συγνώμης ήρθε μία απρεπής, ύπουλη και αντιδημοκρατική ενέργεια που αποσκοπεί:
- σε μια απέλπιδα προσπάθεια συγκάλυψης,
- στην παραπλάνηση των δημοτών μας με ψεύδη και τεχνάσματα και
- στην συνήθη τακτική απόδοσης στο πρόσωπό μου και στην λειτουργία μου, σκοπιμότητας, εμπάθειας και τελικά προσωπικής μου αναξιοπιστίας κατά την τέλεση των καθηκόντων μου.

Πριν αναφέρω το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, εξέτασα μία προς μία τις ανακοινώσεις του Δήμου και τα Δελτία Τύπου (Δ.Τ.), αν είχε δημοσιευθεί κάτι σχετικό που να ενημερώνει για τη διακοπή της Δημοτικής Συγκοινωνίας, συνήθης ενέργεια λόγω της μειωμένης επιβατικής κίνησης και έλλειψης οδηγών λόγω χρήσης των κανονικών τους αδειών.

Δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ!



Την επομένη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου (14/7/2017), μετά τις εργάσιμες ώρες για να μην το δει κάποιος υπάλληλος, εμφανίστηκε το σχετικό Δ.Τ. με ημερομηνία δημοσίευσης 25/6/2017!!!!!

Είναι προφανές πως αξιοποιήθηκε η δυνατότητα της προχρονολόγησης για μία νέα δημοσίευση που προσφέρουν οι server ενός site.
Επίσης είναι προφανές πως αυτός που έκανε την ανάρτηση πήγε και ρύθμισε το χρόνο δημοσίευσης ώστε να δείχνει "25 Ιουνίου", χωρίς να αλλάξει τον αύξοντα αριθμό της δημοσίευσης.
Έτσι το Δ.Τ.
- της 11ης Ιουλίου, για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη έχει το link /818-synexizontai-ta-erga-stin -ilioupoli,
της 12ης Ιουλίου, για τους υδρομετρητές στα σχολεία έχει το link/819-eksypnoi-ydrometrites -se-sxoleia-tis-ilioupolis,
- της 13ης Ιουλίου, ο διαγωνισμός για την ασφάλιση της περιουσίας του Δήμου έχει το /820-diakiryksi-diagonismou-gi a-tin-asfalisi-kinitis-akiniti s-periousias-tou-dimou-ilioupo lis και
- η υποτιθέμενη ανακοίνωση της 25ης Ιουνίου για τη Δημοτική Συγκοινωνία έχει το /821-dimini-diakopi-tis-dimoti kis-sygkoinonias.
Και μόνο από αυτό είναι εμφανέστατο ότι η ανακοίνωση ανέβηκε στις 14/7/2017 αλλά με ημερομηνία δημοσίευσης 25/6/2017!!!!!
Μετά από αυτά:
Αισθάνομαι την υποχρέωση, απέναντι στους συμπολίτες μου να δημοσιοποιήσω αυτή την πρωτοφανή ενέργεια, που ήταν προφανείς οι στόχοι της (τους ανέφερα παραπάνω) και να την ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ.
Ζητάω:
1. Από το Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Βασίλη Βαλασόπουλο, να διατάξει ΑΜΕΣΑ έρευνα και να ενημερώσει πολίτες και Δημοτικό Συμβούλιο για τα αποτελέσματά της καθώς και τα μέτρα τα οποία θα πάρει.
2. Ενημερώνω τις Δημοτικές Παρατάξεις για την απαράδεκτη αυτή πράξη και ζητάω να την καταδικάσουν. Κανένας, όποιος και να είναι αυτός, δεν μπορεί να απαξιώσει το δικαίωμα του κάθε δημοτικού συμβούλου, να ελέγχει και να ζητάει αξιόπιστες απαντήσεις για λογαριασμό των πολιτών που ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ πρέπει να εκπροσωπεί.
3. Ενημερώνω τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Ηλιούπολης κ. Γαβριήλ Αραμπατζή και αναμένω και τις δικές του ενέργειες και απαντήσεις.
Ο Πολίτης ζητάει διαφάνεια παντού και μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς.
Με αυτή την προγραμματική και προεκλογική μας δέσμευση μας ψήφισε.
Δεν κάνω ούτε ένα χιλιοστό πίσω σε αυτή τη δέσμευση που έχω προσυπογράψει ως ιδρυτικό μέλος της Παράταξης «ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ».
Ομολογώ πως δεν περίμενα, η ζωή και η πράξη να με δικαιώσουν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Όλοι μαζί, πολίτες και θεσμικές διαδικασίες, πρέπει να καταδικάσουμε τη μεθοδολογία και την πρακτική ενός παρωχημένου συστήματος που προσπαθεί να εγκαθιδρυθεί «δηλητηριάζοντας» και ΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΣ το δημόσιο πολιτικό βίο, για να εξυπηρετήσει μόνο τις δικές του ανάγκες και σε καμία περίπτωση τις κοινωνικές.


Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης