Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή του Δήμου Ηλιούπολης στην καμπάνια Let’s Do it Greece, με την συμμετοχή περισσότερων των 200 εθελοντών.
Το πάρκο Καλαβρύτων έγινε αγνώριστο αφού αποσύρθηκαν με την συμβολή των εθελοντών από στρώματα και παλιοσίδερα, μέχρι μικρά σκουπιδάκια που οι ασυνείδητοι και αμετανόητοι είχαν απορρίψει εκεί.

Βαθιά η ικανοποίηση τόσο των εθελοντών, όσο και της δημοτικής αρχής για την κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας, αλλά και για το αποτέλεσμα.
Ο στόχος της ευαισθητοποίησης και της ανάπτυξης της συνείδησης ότι πρέπει να κρατάμε καθαρούς τους ελεύθερους χώρους που είναι ευθύνη και υπόθεση όλων μας επιτεύχθηκε με απόλυτο τρόπο. Το μήνυμα δεν είναι στιγμιαίο και δεν ανήκει στην συγκεκριμένη μέρα.
Το μήνυμα της συνευθύνης για την καθαριότητα των δημόσιων χώρων είναι διαρκές και θα πρέπει να μεταδίδεται και στόμα με στόμα καθημερινά. Με οδηγίες, με υποδείξεις, με παρότρυνση σε κάθε απρόσεκτο που βλέπουμε δίπλα μας.
Ο Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος εκφράζει την ικανοποίησή του και τις ευχαριστίες τους προς όλους του συμπολίτες που συμμετείχαν στην εκστρατεία, προς τους διοργανωτές, αλλά και προς τις συλλογικότητες όπως οι Πρόσκοποι , το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, το ΕΠΑΛ , ο Ορειβατικός Σύλλογος Ηλιούπολης και ο Σύλλογος «Πρόοδος» Αγίας Μαρίνας που συμμετείχαν οργανωμένα και ένθερμα στον καθαρισμό του πάρκου Καλαβρύτων και στην μετάδοση του μηνύματος.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣΗ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Newsletter: Όλες οι ειδήσεις που πρέπει να ξέρεις μέχρι τώρα, απ’ το Σφυγμό [τα τελευτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αποφάσεις που αλλάζουν τις υποδομές της πόλης

Σημαντικές αποφάσεις που συνεχίζουν να αλλάζουν την εικόνα της πόλης έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο της Ηλιούπολης την περασμένη Πέμπτη σ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ.... ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Google+ Followers