Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε σε όλους η μαζική ανταπόκριση του κόσμου στην Συναυλία Αγάπης και Αλληλεγγύης
που διοργάνωσε το 3ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης στο Θέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας. Εκπληκτικός και ακούραστος ο λαϊκός τροβαδούρος Κώστας Χατζής με τους συνεργάτες του ξεσήκωσαν το κοινό με την ιδιαίτερη ερμηνεία τους και τα μοναδικά τραγούδια της αγάπης, του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης.

Δεν ήταν όμως μόνο ο Κώστας Χατζής που συγκίνησε με την προσφορά του. Ήταν κι ο κόσμος που συμμετείχε μαζικά και έφερε στην παράσταση αντί εισιτηρίου, αγαθά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου για την στήριξη των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο παρέλαβε προϊόντα μακράς διαρκείας και συγκεκριμένα: 87 ζυμαρικά, 98 μακαρόνια, 47 ρύζια, 34 όσπρια, 23 ζάχαρες, 86 γάλατα, 25 αλεύρια, 28 συσκευασίες πελτέ, 7 μπισκότα, 5 συσκευασίες δημητριακών, 3 διάφορες κονσέρβες, 2 λάδια, 3 ηλιέλαια, 2 συσκευασίες καφέ, 3 ζαχαρούχα γάλατα και 2 συσκευασίες των 10 χαρτιών υγείας.
Ηχηρό ήταν το μήνυμα ότι η σχολική κοινότητα και κυρίως οι μαθητές, αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες που υπάρχουν στην κοινωνία και βοηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση με κάθε τρόπο.
Ο Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Μαρίνος Μπασούρης και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Αντζινάς, ευχαρίστησαν τους Καθηγητές, τον Σύλλογο Γονέων και τον Κ. Χατζή με τους συνεργάτες του για την μεγάλη τους προσφορά και την συμβολή τους στον αγώνα που δίνει ο Δήμος μας, κανένας κάτοικος της Ηλιούπολης που έχει ανάγκη, να μην μείνει αβοήθητος.

View post on imgur.com

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣΗ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYRΑντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ: "Αττικό Σφυγμό"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ: "Σφυγμό Νοτίων Προαστίων"
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Followers

Translate

Follow by Email

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ακραίως και χωρίς όρια η βία και ο Βανδαλισμός του πολιτικού και κοινωνικού μας συστήματος.

Ο Κώστας Σεφτελής μιλά έξω από τα δόντια.   Όταν ένα σύστημα σε «πληγώνει», σε φιμώνει, σε ισοπεδώνει, σε έχει στο περιθώριο, σου παρέ...

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η&Β ΜΠΟΤΟΣ

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΠΡΩΤ/ΣΕΛΙΔΑ ΕΦ/ΡΙΔΩΝ

Google+ Followers