Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Ο Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου υλοποιεί πρόγραμμα με στόχο την εκπαίδευση ικανών στελεχών με διεθνή εμπειρία, καθώς και την ενίσχυσή του με τις τελευταίες θεωρητικές και τεχνολογικές εξελίξεις τις οποίες «φέρουν» οι ασκούμενοι.
Το πρόγραμμα αφορά, μεταξύ άλλων, πτυχιούχους στις πολιτικές επιστήμες, στις διεθνείς σχέσεις, στις αμυντικές σπουδές, καθώς επίσης και στα οικονομικά, στο ανθρώπινο δυναμικό, στο ΙΤ, στη γραφιστική, στη μετάφραση, στην αεροναυπηγική και στη δημοσιογραφία. Επιπλέον, θα εκτιμηθεί η γνώση της ρωσικής, ουκρανικής ή αραβικής γλώσσας και η ικανότητα διενέργειας ανεξάρτητων ερευνών και ανάλυσης.

Τα κριτήρια
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ηλικία από 21 ετών και άνω, να έχουν την εθνικότητα κράτους-μέλους του ΝΑΤΟ, και να έχουν αποκτήσει το πτυχίο σπουδών τους το τελευταίο έτος από την υποβολή αίτησης συμμετοχής. Απαραίτητη προϋπόθεση ορίζεται και η άριστη γνώση της αγγλικής ή γαλλικής γλώσσας.
Αναφορικά με τους τομείς που θα ασκηθούν οι επιτυχόντες είναι οι εξής: Πολιτικές και σχεδιασμός άμυνας, Αναδυόμενες προκλήσεις ασφαλείας, Διεύθυνση διαχείρισης, Ανθρώπινοι πόροι, Οικονομικός έλεγχος, Γραφείο νομικού συμβούλου, Γραμματεία συμβουλίου ΝΑΤΟ, Διεύθυνση εργασιών, Πολιτικές υποθέσεις και πολιτική ασφαλείας, καθώς και Επικοινωνία και πληροφορίες. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το ίδιο το ΝΑΤΟ, το οποίο δέχεται αιτήσεις από τους ενδιαφερομένους κάθε άνοιξη για τα δύο -εξάμηνης διάρκειας- προγράμματα που διεξάγει ετησίως με έναρξη τον Μάρτιο και τον Σεπτέμβριο.
Η προθεσμία για αιτήσεις ολοκληρώνεται στις 18 Απριλίου. Βιογραφικά: http://www.nato.int/cps/en/natolive/72041.htm
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Newsletter: Όλες οι ειδήσεις που πρέπει να ξέρεις μέχρι τώρα, απ’ το Σφυγμό [τα τελευτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αποφάσεις που αλλάζουν τις υποδομές της πόλης

Σημαντικές αποφάσεις που συνεχίζουν να αλλάζουν την εικόνα της πόλης έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο της Ηλιούπολης την περασμένη Πέμπτη σ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ.... ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Google+ Followers