Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017

Στην Κοινωνία Πολιτών  οι ενοριακές κοινότητες της κάθε πόλης αποτέλεσαν και αποτελούν πρότυπα ομάδων και δικαίως έχουν αποκτήσει την αναγνώριση και τον σεβασμό μας. Επειδή κατάφεραν να μετατρέψουν την απόγνωση της έλλειψης βασικών αγαθών, τον πόνο και την δυστυχία που δημιούργησε η παρατεταμένη οικονομική κρίση, σε χαρά προσφοράς , ενθάρρυνσης , συμπάθειας & συνεργασίας.


Κυψέλες προόδου με συνεχή καθημερινή σφυρηλάτηση ανθρώπινων φιλικών σχέσεων κατορθώνουν να καλύπτουν σε εκατοντάδες συμπολίτες μας όχι μόνο το ημερήσιο γεύμα αλλά και να μη υπάρχει η δημιουργία του αισθήματος της απόρριψης και της μη ένταξης στο κοινωνικό σύνολο.  Αυτές οι γυναίκες έχουν μέσα τους πλεόνασμα αγάπης και ευγενικών συναισθημάτων , φιλίας, συναδελφοσύνης και αγαθοεργίας  και επιτυγχάνουν την ικανοποίηση του ατόμου που δέχεται την προσφορά του.
Και είναι απόλυτο εφικτό αυτό, καθώς νιώθουν ότι αυτή η προσφορά προς αυτούς γίνεται με ανιδιοτέλεια ,και με ειλικρινή χαρά.


Οι συνεργάτες και τα μέλη της δημοτικής παράταξης “ Ηλιούπολη- Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών “ με την επικεφαλής κ. Πίκουλα Αργυρώ βρέθηκαν κοντά στις εθελόντριες των ενοριών μας που παρασκευάζουν καθημερινά γεύματα και πρόσφεραν είδη μακράς διαρκείας, τα οποία συγκεντρώθηκαν στην εκδήλωση της 22ας Μαρτίου της παράταξης ,που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημαρχιακού μεγάρου.
Η ίδια προσφορά εκδηλώθηκε και προς την οργάνωση “Κιβωτός του Κόσμου” , αυτή την παιδική κυψέλη αγάπης , δικαιοσύνης και αλληλεγγύης,σε ενα  οίκημα, στο οποίο σφυρηλατείται η κοινωνική συνοχή, η ανθρωπιστική παιδεία και εξαφανίζεται η υποκρισία και η  εκμετάλλευση και ανασφάλεια κάθε μορφής.


Ως μέλη της Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών   πιστεύουμε ότι πρέπει να ενεργοποιούμε όλο τον υπάρχοντα δυναμισμό μιας πόλης για να επαναφέρουμε την ανθρώπινη αξία , αξιοπρέπεια και, σεβασμό . Ηθικές αξίες  οι οποίες θεμελιώνουν την ζωή και τον πολιτισμό μας , τόσο της δικής μας πόλης όσο και της ευρύτερης  κοινωνίας.
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Newsletter: Όλες οι ειδήσεις που πρέπει να ξέρεις μέχρι τώρα, απ’ το Σφυγμό [τα τελευτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αποφάσεις που αλλάζουν τις υποδομές της πόλης

Σημαντικές αποφάσεις που συνεχίζουν να αλλάζουν την εικόνα της πόλης έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο της Ηλιούπολης την περασμένη Πέμπτη σ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ.... ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Google+ Followers