Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Συμπληρώθηκε ήδη ένα έτος από την ανάληψη της αρμοδιότητας παροχής των προνοιακών επιδομάτων που αφορούν (ΑμεΑ) κατοίκους του Δήμου μας.
Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, η διοίκηση του Δήμου και οι εργαζόμενοι με ιδιαίτερη ευαισθησία σε μία από τις πιο δοκιμαζόμενες ευπαθείς ομάδες κατοίκων του Δήμου μας, αντιμετωπίζουν με ευθύνη, συνέπεια και σεβασμό τη συγκεκριμένη αρμοδιότητα.

Περίπου χίλιες οικογένειες οι οποίες έχουν στη σύνθεσή τους τουλάχιστον ένα μέλος ΑμεΑ, έχουν εξυπηρετηθεί με διακριτικότητα και αποτελεσματικότητα σε αυτό το χρονικό διάστημα.
Επίσης ο Δήμος μας έχει ήδη εισάγει από 31 Μαρτίου τα οικονομικά στοιχεία των επιδοματούχων (οικονομικού έτους 2016) στη βάση δεδομένων των Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων, ώστε να μπορούν να κάνουν άμεση ηλεκτρονική αναζήτηση για την τρέχουσα φορολογική τους δήλωση.
Το γραφείο που ασχολείται με τα προνοιακά επιδόματα κατοίκων του Δήμου μας εδρεύει στην οδό Ηρώς Κωνσταντοπούλου 45 και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2109955080.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYRΑντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Newsletter: Όλες οι ειδήσεις που πρέπει να ξέρεις μέχρι τώρα, απ’ το Σφυγμό [τα τελευτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Συνελήφθη για δεύτερη φορά 55χρονος «επιδειξίας» έξω από δημοτικό σχολείο στην Ηλιούπολη. Τον Σεπτέμβριο είχε συλληφθεί έξω από Νηπιαγωγείο στη Γλυφάδα...

Χειροπέδες πέρασαν για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα ενός χρόνου σε έναν 55χρονο ημεδαπό,  αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ.... ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Google+ Followers