Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Συμπληρώθηκε ήδη ένα έτος από την ανάληψη της αρμοδιότητας παροχής των προνοιακών επιδομάτων που αφορούν (ΑμεΑ) κατοίκους του Δήμου μας.
Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, η διοίκηση του Δήμου και οι εργαζόμενοι με ιδιαίτερη ευαισθησία σε μία από τις πιο δοκιμαζόμενες ευπαθείς ομάδες κατοίκων του Δήμου μας, αντιμετωπίζουν με ευθύνη, συνέπεια και σεβασμό τη συγκεκριμένη αρμοδιότητα.

Περίπου χίλιες οικογένειες οι οποίες έχουν στη σύνθεσή τους τουλάχιστον ένα μέλος ΑμεΑ, έχουν εξυπηρετηθεί με διακριτικότητα και αποτελεσματικότητα σε αυτό το χρονικό διάστημα.
Επίσης ο Δήμος μας έχει ήδη εισάγει από 31 Μαρτίου τα οικονομικά στοιχεία των επιδοματούχων (οικονομικού έτους 2016) στη βάση δεδομένων των Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων, ώστε να μπορούν να κάνουν άμεση ηλεκτρονική αναζήτηση για την τρέχουσα φορολογική τους δήλωση.
Το γραφείο που ασχολείται με τα προνοιακά επιδόματα κατοίκων του Δήμου μας εδρεύει στην οδό Ηρώς Κωνσταντοπούλου 45 και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2109955080.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYRΑντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ: "Αττικό Σφυγμό"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ: "Σφυγμό Νοτίων Προαστίων"
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Followers

Translate

Follow by Email

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ακραίως και χωρίς όρια η βία και ο Βανδαλισμός του πολιτικού και κοινωνικού μας συστήματος.

Ο Κώστας Σεφτελής μιλά έξω από τα δόντια.   Όταν ένα σύστημα σε «πληγώνει», σε φιμώνει, σε ισοπεδώνει, σε έχει στο περιθώριο, σου παρέ...

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η&Β ΜΠΟΤΟΣ

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΠΡΩΤ/ΣΕΛΙΔΑ ΕΦ/ΡΙΔΩΝ

Google+ Followers