Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε το χαρμόσυνο συμβάν το Γάμο του συμπολίτη μας πρώην Προέδρου Δημοτικού συμβούλου Ηλιούπολης και νυν δημοτικού Συμβούλου  Κώστα Σεφτελή με την εκλεκτή της καρδιάς του  Παρασκευή (Βιβή) Χαραλαμποπούλου.Ήταν έκπληξη για όλους αφού το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει κρυφό πέρα από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση του.
Ο γάμος τελέσθηκε την Κυριακή 23/4/2017 στην Ενορία της Αγίας Μαρίνας Ηλιουπόλεως και συγκεκριμένα στο παρεκκλήσι του Αγίου Νεκταρίου με τις ευλογίες του Προϊσταμένου του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι.Ν. της Αγίας Μαρίνας, Αρχιμανδρίτου Π. Σεραφείμ Δημητρίου, του Προϊσταμένου του Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου του Δήμου Αγίου Δημητρίου Π. Αναστασίου Πέτρου και του Π. Παναγιώτη Κούκουνα εφημέριο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Ηλιουπόλεως, ενώ  τα στέφανα αντάλλαξαν ο Σαμουήλ και η Χρύσα Γιακουέλ.

View post on imgur.com


Η τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο με τα παιδιά τους γονείς και τα αδέρφια του ζευγαριού.
Το ευχάριστο γεγονός το ζευγάρι το γιόρτασε στην Ηλιούπολη στο Μεζεδοπωλείο "Στου Θωμά το κουτούκι" με το μουσικό σχήμα των γνωστών Ηλιουπολιτών Βασίλη και Χρήστου Βουζίκα.

 Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτο κάθε ευτυχία στο ζευγάρι.  
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣΗ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYRΑντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ: "Αττικό Σφυγμό"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ: "Σφυγμό Νοτίων Προαστίων"
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Followers

Translate

Follow by Email

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΑΣΕΠ: Πότε θα ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 7Κ/2016

Μέχρι τα τέλη Ιουλίου ή εντός της πρώτη εβδομάδας του Αυγούστου, αναμένεται να εκδοθούν από το ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα της προκή...

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η&Β ΜΠΟΤΟΣ

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΠΡΩΤ/ΣΕΛΙΔΑ ΕΦ/ΡΙΔΩΝ

Google+ Followers