Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Τεράστια επιτυχία σημειώνει στην Ηλιούπολη το Κοινωνικό Φροντιστήριο.
Ένας θεσμός που υιοθετήθηκε στην συνέχεια και εξαπλώθηκε σε όλους σχεδόν τους Δήμους της Ελλάδας, που ακολούθησαν το παράδειγμά της Ηλιούπολης για να στηρίξουν την μαθητιώσα νεολαία και την εκπαίδευση στη χώρα μας.
Το 2011 ο θεσμός ξεκίνησε στο πλαίσιο της συνολικής πολιτικής του Δήμου, των ίσων ευκαιριών, της στήριξης των ευπαθών ομάδων και της έμπρακτης υποστήριξης της προσπάθειες των μαθητών που μάχονται για μια θέση στις πανελλήνιες εξετάσεις ή που χρειάζονται βοήθεια για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στο σχολείο.
Το γεγονός ότι οι μαθητές αυτοί σημειώνουν μεγάλες επιτυχίες στις Πανελλήνιες εξετάσεις αποδεικνύει τον ουσιαστικό ρόλο που διαδραματίζει το Κοινωνικό Φροντιστήριο και μας γεμίζει αισιοδοξία για την συνέχιση του και τα επόμενα χρόνια.
Μέχρι σήμερα έχουν παρακολουθήσει το Κοινωνικό Φροντιστήριο πάνω από 600 μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου και συνεχίζουν να το αγκαλιάζουν κάνοντας τον έναν θεσμό με σοβαρότητα, συνέπεια και αξιοπιστία.
Την ευθύνη για τον σχεδιασμό και την λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου όλα αυτά τα χρόνια συνεχίζει να έχει ο κ. Ηλίας Πανταζόπουλος (χημικός) νυν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης, ο οποίος με την αρωγή των εξαιρετικών συναδέλφων που υπηρετούν ή όχι στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, έχουν καταφέρει με την εθελοντική αμισθί συμμετοχή τους, να παρέχουν υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και ουσιαστική βοήθεια στους μαθητές και τις μαθήτριες που έχουν ανάγκη και θέληση.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYRΑντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Newsletter: Όλες οι ειδήσεις που πρέπει να ξέρεις μέχρι τώρα, απ’ το Σφυγμό [τα τελευτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Iστορική δικαίωση για τα «Ναστέϊκα» (VIDEO)

Την ιστορική δικαίωση του πολύχρονου αγώνα των δήμων για την κατοχύρωση της δημόσιας περιουσίας, χαιρέτισε σύσσωμο το Διαδημοτικό Συμβού...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ.... ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Google+ Followers