Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015


ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ


Η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ηλιούπολης, στην οδό Ηρώς Κωνσταντοπούλου 45, συνεχίζεται κανονικά. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα γίνονται διανομές τροφίμων και ειδών ατομικής υγιεινής σε δεκάδες δοκιμαζόμενους από την κρίση συνδημότες μας με απόλυτη συνέπεια.

Σύντομα θα διανεμηθούν καινούργια υποδήματα για παιδιά, σχολικά είδη και είδη ένδυσης. Οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες. Σε σχέση με τη λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου και όλων των κοινωνικών δομών υπεύθυνη πληροφόρηση δίνεται μόνο από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ
ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ  ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (TEBA/FEAD)
Ενημερώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο για το Επισιτιστικό Πρόγραμμα (TEBA/FEAD) από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας-Υγείας-Παιδείας και Εθελοντισμού του Δήμου Ηλιούπολης οι συνδημότες μας και υπέβαλαν ηλεκτρονικά την αίτηση για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα. Σύντομα θα ανακοινωθούν τα ονόματα των δικαιούχων που πληρούν τις προϋποθέσεις. Είναι μια σοβαρή παρέμβαση στο πρόβλημα της σίτισης που θα διαρκέσει  μέχρι το 2020. Ο Δήμος μας έχει την υποδομή και την διάθεση και θα υλοποιήσει το πρόγραμμα ανακουφίζοντας όσους συνδημότες μας δοκιμάζονται από την κρίση.

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2015
Μια εξίσου σημαντική δράση του Δήμου που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία,  είναι η ολοκλήρωση του κατασκηνωτικού προγράμματος για παιδιά ηλικίας από 6 – 16 ετών, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας και το Δήμο Λαυρίου.
Στο πρόγραμμα συμμετείχαν 60 παιδιά από το Δήμο μας. Λειτούργησε με τον καλύτερο τρόπο, δεν είχαμε παράπονα, αντίθετα εισπράξαμε ευχαριστίες, αναγνώριση και εκτίμηση για αυτή την προσπάθεια της Διοίκησης του Δήμου.
Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα το γεγονός που για τρίτη συνεχόμενη φορά διοργανώσαμε  με επιτυχία καλοκαιρινές κατασκηνώσεις για τα παιδιά των συνδημοτών μας.

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΠΑΝΙΑ 2015
Ολοκληρώθηκαν για μια ακόμη χρονιά τα θαλάσσια μπάνια στην παραλία του Αγίου Κοσμά. Παρά τις δυσκολίες της κρίσης, η Διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης και σε αυτό το θέμα έκανε με συνέπεια το καθήκον της. Όπως αναμενόταν, η συμμετοχή των δημοτών ήταν μεγάλη (έφτασε τα 1000 άτομα). Όσοι συμμετείχαν  στο πρόγραμμά εφοδιάστηκαν από την Κοινωνική Υπηρεσία, με κάρτες  που είχαν την φωτογραφία τους, αναγεγραμμένη την περίοδο και τη ώρα συμμετοχής καθώς και τη θέση τους στο πούλμαν.
Οι συμμετέχοντες δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα στην καθημερινή τους μεταφορά από και προς την παραλία. Το πρόγραμμα διεξήχθη με επιτυχία και δεν εκφράστηκε κανένα παράπονο καθ’ όλη τη διάρκεια του.


ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ 
Στις 30/08/2015 στην πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού διοργανώθηκε για μια ακόμη φορά με μεγάλη επιτυχία η κοινωνική δράση «Διάθεση τροφίμων χωρίς Μεσάζοντες».
Αξίζει να τονιστεί η μεγάλη προσέλευση των συνδημοτών (3.000 άτομα σε κάθε δράση) αφενός, και αφετέρου η αγάπη και η αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλουμε ώστε η δράση να λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με τους συνδημότες μας, για να διορθωθούν τυχόν παραλείψεις και όπου χρειάζεται να γίνουν βελτιώσεις.
Δύο σημαντικές επισημάνσεις:

  • Η προμήθεια τροφίμων από τη συγκριμένη αγορά επιβάλλεται να γίνεται με παραγγελίες στο φουαγέ του θεάτρου του Δημαρχείου ή τηλεφωνικά στο 2109970063 μέχρι την Παρασκευή που προηγείται της Αγοράς
  • Επιβάλλεται οι συνδημότες μας που προμηθεύονται τρόφιμα από την αγορά χωρίς μεσάζοντες, να ζητούν απόδειξη από τους παραγωγούς.  Η θέση της διοίκησης σε αυτό το θέμα είναι κάθετη και κατηγορηματική.
Επόμενη Διάθεση Τροφίμων χωρίς Μεσάζοντες θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 04/10/2015.                  
      
ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΜΠΑΝΙΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 2015
Την Κυριακή 13/9/15 ολοκληρώνονται τα ιαματικά μπάνια που πραγματοποίησε ο Δήμος στη Λίμνη Βουλιαγμένης. Στα μπάνια  έλαβαν μέρος 50 συνδημότες μας. Η μεταφορά από και προς στη Λίμνη έγινε με το πούλμαν που διέθεσε ο Δήμος. Η διοργάνωση της δράσης ήταν άρτια και διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία. Όλοι οι συμμετέχοντες έμειναν ικανοποιημένοι, με τις καλύτερες εντυπώσεις για μια ακόμη φορά. 

                            
Δήμαρχος Ηλιούπολης
Βασίλης Βαλασόπουλος

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα από τα Νέα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης