Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015


Ανακοινώνεται ότι καταρτίζονται κατάλογοι επικουρικού προσωπικού κατά κλάδο, για τους κλάδους ΤΕ Πληροφορικής, ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού, ΤΕ Νοσηλευτικής, ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών, ΔΕ Νοσηλευτικής και ΔΕ Τεχνικού (ειδικότητα μαγείρων) για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών των Παραρτημάτων και της Κεντρικής Υπηρεσίας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας


Screen shot 2015-09-24 at 5.17.55 PM
Στους καταλόγους εγγράφονται όσοι κατέχουν αντίστοιχο τίτλο σπουδών και άδεια άσκησης επαγγέλματος, όπου απαιτείται.
Καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση στην Κεντρική Υπηρεσία του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος στην Διεύθυνση: «Σμύρνης 25, Τ.Κ. 35100 Λαμία», ή να την στείλουν ταχυδρομικώς με απόδειξη (Υπόψη κ. Μελέτη Παρ. για επικουρικό προσωπικό)
Για την πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού (σύμφωνα με την διάταξη παρ. 5 του άρθρου 6 του Ν. 4052/2012) λαμβάνεται υπόψη η ανεργία σε ποσοστό 40% και η εμπειρία 60%. Η προτεραιότητα μεταξύ των ανέργων καθορίζεται από την σειρά εγγραφής τους στα μητρώα επιδοτούμενων ανέργων του ΟΑΕΔ.
Η εμπειρία αποδεικνύεται με βεβαίωση υπηρεσίας του οικείου φορέα, εφόσον έχει προσφερθεί στον δημόσιο τομέα, σε Ν.Π.Δ.Δ. ή σε φορείς του ευρύτερου δημοσίου τομέα, από βεβαίωση του εργοδότη με κατάθεση των αντίστοιχων ενσήμων εργασίας του οικείου ασφαλιστικού φορέα εφόσον έχει προσφερθεί στον ιδιωτικό τομέα και από βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα εφόσον ο ενδιαφερόμενος έχει ιδιωτεύσει.
Οι υποψήφιοι που εγγράφονται στους καταλόγους του επικουρικού προσωπικού δεν μπορούν να παραμείνουν στον κατάλογο πέραν του επόμενου έτους από το έτος εγγραφής τους.
Οι αιτήσεις που θα κατατεθούν στην υπηρεσία μας θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Ευκρινές φωτοαντίγραφο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας
2. Ευκρινές φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών
3. Ευκρινές φωτοαντίγραφο της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος (όπου απαιτείται)
4. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν υπάρχει κώλυμα διορισμού (επισυνάπτεται).
5. Βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ, από την οποία θα προκύπτει ο χρόνος εγγραφής του ενδιαφερόμενου στα μητρώα των επιδοτούμενων ανέργων
6. Φωτοαντίγραφα των δικαιολογητικών όπως προβλέπονται στις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 6 του Ν. 4052/2012, και αποδεικνύουν την ύπαρξη εμπειρίας. Το επικουρικό προσωπικό κατά τον χρόνο απασχόλησής του, είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και αμείβεται σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν για το προσωπικό με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου του Κέντρου.
Οι ενδιαφερόμενοι των παραπάνω κλάδων μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για έναν μόνο κλάδο. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων καθορίζεται σε 15 ημέρες και αρχίζει από την επόμενη της δημοσίευσης της ανακοίνωσης στον τύπο ή της ανάρτησης της στα καταστήματα των παραρτημάτων και της Κεντρικής Υπηρεσίας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος εφόσον η ανάρτησή της είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσής της στον τύπο. Αιτήσεις που θα υποβληθούν μετά την λήξη της προθεσμίας δεν θα αξιολογηθούν.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Κεντρική Υπηρεσία του Κ.Κ.Π. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος στο τηλέφωνο 22313 51110 κ. Μπούρα Κατερίνα ή κ. Μελέτη Παρασκευή κατά τις ώρες 7.00 έως 15.00

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον kyr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης