Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Γι αυτό του ζητήθηκε από τους Δημοτικούς Συμβούλους του να πάει για Τρίτη Θητεία 


Σε εκδήλωση του εκδήλωση Άγγελος Δημητρόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

....Του ζητήσαμε να παραμείνει γιατί ηθικά είναι δίκαιο να εγκαινιάσει αυτός τα μεγάλα έργα τα οποία οραματίστηκε και έτρεξε για να υλοποιηθούνε....


«Σας ευχαριστώ όλους που είστε σήμερα εδώ και μου δίνετε δύναμη.
Οι περισσότεροι από εσάς ήσασταν εδώ στον ίδιο χώρο το 2010 και μου δώσατε την  ώθηση να ξεκινήσω.

Το 2014 ήσασταν και πάλι εδώ και μας δώσατε την δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια.

Σήμερα, πάλι εδώ, περισσότεροι από ποτέ, δίνετε δυνατό μήνυμα ξανά.
Σήμερα, μετά από 8 χρόνια, στεκόμαστε μπροστά σας και σας ζητάμε ανανέωση της εμπιστοσύνης σας για να συνεχίσουμε.

Στην πρώτη θητεία μας, ενώ η χώρα είχε χρεωκοπήσει, εξυγιάναμε οικονομικά τον Δήμο παρά τις πρωτόγνωρες περικοπές στις χρηματοδοτήσεις του Δήμου, στήσαμε το καλύτερο δίκτυο αλληλεγγύης στην Ελλάδα κρατώντας όρθια την κοινωνία της Ηλιούποληςχωρίς να κλείσει καμία δομή του Δήμου οι οποίες παρέμειναν σε υψηλό επίπεδο.
Στην δεύτερη θητεία μας, υλοποιήσαμε μεγάλα έργα όπως οι αντιπλημμυρικοί αγωγοί Σ2 και Σ3, η αναβάθμιση όλων των παιδικών χαρών καιη ανάπλαση πολλών πεζοδρομίωνκαι πλατειώνενώ επενδύσαμε στις υποδομές της Έξυπνης Πόλης.


Ταυτόχρονα, βάλαμε γερά θεμέλια για ακόμα μεγαλύτερα έργα. Έργα πραγματικά και ουσιαστικά. Έργα που θα αλλάξουν το μέλλον της Ηλιούπολης, όπως τα αντιπλημμυρικά στην Αναστάσεως, η αντικατάσταση του Ηλεκτροφωτισμού όλης της πόλης με Led, η αστική Σήραγγα της Κατεχάκη και ο σταθμός του μετρό στην Αγία Μαρίνα.
Για να γίνουν όλα αυτά, όμως, κάποιος έπρεπε να τα εμπνευστεί και να τρέξει για να καταφέρει να χρηματοδοτηθούνε και να ξεπεραστούν τα 
γραφειοκρατικά εμπόδια.


Αυτός φυσικά ήταν ο Δήμαρχος.

Γι’ αυτό και εμείς οι ίδιοι του ζητήσαμε να είναι ξανά υποψήφιος το 2019 παρά τη δέσμευσή του ότι θα καθότανε για μόνο δυο θητείες, την όποια θα είχε κάνει πράξη αν δεν του το ζητούσαμε οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής μας.

Ας μας πούνε κάποιοι παλιοί φίλοι μας-αν βέβαια το στόμα τους λέει πλέον καμιά αλήθεια-εάν το 2016 τα τότε μέλη της εκτελεστικής επιτροπής του ζητήσαμε να μας ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για το αν θα είναι ξανά υποψήφιος το 2019 «για να τελειώνουμε», όπως λέγανε, «με τους ψιθύρους στην πόλη»και πως εμείς επιθυμούσαμε την παραμονή του γιατί αυτόν θεωρούσαμε ως πιο ικανό να υλοποιήσει αυτά που είχαμε εξαγγείλει…

Του ζητήσαμε να παραμείνει γιατί κάποιοι ξέραμε, και αυτό φυσικά αποδείχτηκε, πως αν δεν ήταν ξανά υποψήφιος, η παράταξη θα είχε διαλυθεί.

Του ζητήσαμε να παραμείνει γιατί ηθικά είναι δίκαιο να εγκαινιάσει αυτός τα μεγάλα έργα τα οποία οραματίστηκε και έτρεξε για να υλοποιηθούνε.

Έργα τα οποία πήγανε χρονικά πίσω λόγω πολιτικών συνθηκών.
Σε ποιαάλλη περίοδο, δημοτική αρχή είχε να αντιμετωπίσει μέσα σε 8 χρόνια, χρεωκοπία της χώρας και 6 (!!!) εκλογικές αναμετρήσεις;;;
Και, νομίζω, όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνουν εκλογές για τον δημόσιο τομέα και πόσο πίσω πάνε πολλά από όσα προγραμματίζονται.

Στη διάρκεια αυτής της θητείας ο Δήμαρχος με τίμησε επιλέγοντάς με ως Αντιδήμαρχο. Ανέλαβα κατά διαστήματα τα Οικονομικά και την Παιδεία και σε όλη τη διάρκεια αυτής της θητείας τα θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Κατά της διάρκεια της θητείας μου ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών, συνεχίσαμε την πετυχημένη πολιτική εξυγίανσης των Οικονομικών του Δήμου με πλεονάσματα και χρηστή διαχείριση, εφαρμόσαμε ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω του ΔΙΑΣ ενώ κάναμε αρκετές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της υπηρεσίας.

Στα θέματα Παιδείας, προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε το επίπεδο των σχολείων της πόλης αφού προμηθεύσαμε αρκετά σχολεία με νέους υπολογιστές και πίνακες μαρκαδόρου, ενώ παράλληλα δώσαμε μάχες για το ΕΠΑΛ και το 9ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης το οποίο καταφέραμε να ενταχτεί στην σχολική μας επιτροπή.

Βέβαια, το θέμα με το οποίο ασχολούμαι ακόμα και σήμερα και μου το ανέθεσε εν λευκώ ο Δήμαρχος από την πρώτη μέρα, είναι η ηλεκτρονική διακυβέρνηση και το όραμα της Έξυπνης Πόλης.

Για να φτάσουμε, όμως, να μιλάμε για ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ, θα πρέπει αρχικά να έχουμε καταφέρει αρκετά ώστε να τεθούν οι βάσεις.

Στην Ηλιούπολη, δεν λέμε πως έχουμε γίνει μια ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ. Δε θα μπορούσαμε άλλωστε. Λέμε όμως, ότι βάζουμε γερές βάσεις ώστε στο σύντομο μέλλον η πόλη μας να είναι ανάμεσα στις ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ.
Ένα πρόγραμμα που φιλοδοξεί να αλλάξει για πάντα την Ηλιούπολη σε όλους τους τομείς.

Είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε κάνει. Προφανώς, δεν λέμε ότι λύσαμε όλα τα προβλήματα. Πιστεύουμε, όμως, ότι με την εμπειρία μας και το πάθος μας μπορούμε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την πόλη που μεγαλώσαμε και ζούμε και το κυριότερο να σας κοιτάμε στα μάτια και τα επόμενα χρόνια.

Γι’ αυτό ζητάω και πάλι να με στηρίξετε, για να είμαι μέλος της δημοτικής αρχής που θα βάλει για πάντα τη σφραγίδα της στο μέλλον της Ηλιούπολης.
Με Δήμαρχο και πάλι την επόμενη τετραετία τον Βασίλη Βαλασόπουλο έχω τη σιγουριά ότι δε θα σας απογοητεύσουμε».


"Ολόκληρη η ομιλία του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου κ. Άγγελου Δημητρόπουλου του συνδυασμού «Πρώτα η Ηλιούπολη» του υπ. Δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου" 


  Ανάρτηση από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας «ΣΦΥΓΜΟΣ» ΤΕΥΧΟΣ 73 Απρίλιος  2019







ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης