Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Κατεβαίνω  ως  υπ. Περιφερειακή σύμβουλος μαζί του 

Σε ανακοίνωση της η κ. Αργυρώ Πίκουλα τονίζει τα εξής:



Η απόφασή μου να στηρίξω και να συμπορευτώ με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα δεν είναι πολιτική επιλογή.
Είναι προσωπική ανάγκη από αγάπη για τον τόπο, όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα.
 Η Κορινθία, όπως και κάθε νομός της Περιφέρειάς μας, βιώνει, για πάνω από εννέα χρόνια, τις συνέπειες της αυτοδιοικητικής αναρχίας, της αδιαφορίας και της εγκατάλειψης του απερχόμενου Περιφερειάρχη.


Η μηδαμινή απορρόφηση των κοινοτικών και περιφερειακών κονδυλίων, που θα μπορούσαν να συμβάλλουν στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση αναπτυξιακών έργων, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, είναι ίσως η μεγαλύτερη πληγή, που αφήνει πίσω του ο κ. Τατούλης. Είναι χαρακτηριστική η κωλυσιεργία και η προχειρότητα, που επέδειξε ο ίδιος και το επιτελείο του στο μείζον ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Και είναι σίγουρα η απόδειξη, ότι με πρακτικές οικογενειοκρατίας και προσωπικής καριέρας, κανένας τόπος δεν μπορεί να κάνει βήματα μπροστά.
Η Πελοπόννησος δεν νοείται να παρακμάζει. Δικαιούται να έχει έναν ικανό, πραγματιστή και αποτελεσματικό Περιφερειάρχη. Έχει ανάγκη από μια Περιφερειακή Αρχή, που θα είναι σε άμεση επαφή με την τοπική κοινωνία, θα αναγνωρίζει τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών και θα δίνει λύσεις. 
Είναι τιμή μου να βρίσκομαι στο πλευρό του πλέον επιτυχημένου Δημάρχου Καλαμάτας, της μεγαλύτερης πόλης της Περιφέρειάς μας.
 Είναι τιμή μου να στηρίζω, με όλες τις δυνάμεις μου και με διάθεση προσφοράς, τον Παναγιώτη Νίκα, ως τον επόμενο Περιφερειάρχη, που θα εργαστεί για τον τόπο του και την τοπική κοινωνία. 
Ανάρτηση από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας «ΣΦΥΓΜΟΣ» ΤΕΥΧΟΣ 73 Μάιος  2019






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης