Σάββατο 4 Μαΐου 2019


Τονίζει σε αποκλειστική του συνέντευξη στην εφημερίδα «Σφυγμός» 



Με στόχο, πρόγραμμα και υλοποιήσιμες προτάσεις ο Σταύρος Γεωργάκης  υπ. Δημ. Σύμβουλος θέλει να κάνει την Ηλιούπολη πρότυπη πόλη.


….Δεν μπαίνω σε προσωπικές αντιπαραθέσεις ......

Ο κ. Σταύρος Γεωργάκης συντάσσεται  με την παράταξη «Ηλιούπολοι Μαζί – ΕΝΑΚ» σαν απλός στρατιώτης σύμφωνα με δήλωση του.

Τα παραπάνω ανέφερε σε συνέντευξη του προς την εφημερίδα «Σφυγμός»   όπου επικαλέστηκε ότι η επιτυχία της υλοποιήσεως του προγράμματος του είναι εξασφαλισμένη λόγω της εμπειρίας του.

Στο σημείο αυτό είπε χαρακτηριστικά «Ασχολήθηκα  με τον Δήμο Ηλιούπολης σαν άμισθος σύμβουλος του αδελφού μου – πετυχημένου Δημάρχου Θεόδωρου Γεωργάκη, ο οποίος ήταν Δήμαρχος της πόλης για 16 συναπτά  έτη ». Και προσέθεσε «Ασχολούμαι με την επιχειρηματική κοινότητα και το Εμπορικό & Βιομηχανικό επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) επί σειρά ετών στους τομείς της Νεανικής & Γυναικείας επιχειρηματικότητας και της Διεθνής σχέσης».

Η εκλογή  μου  – υπογράμμισε -  θα φέρει προγράμματα και χρήματα  στην Ηλιούπολη από την Ευρωπαϊκή ένωση μέσω ΕΣΠΑ.

Όπως ανέφερε εμφαντικά θα επιδιωχθεί η άμεση εφαρμογή των εξής 5 στόχων:

-         Βοήθεια στους επαγγελματίες της πόλης.
-         Ίδρυση περισσοτέρων παιδικών σταθμών για μπορούν να εργάζονται οι γυναίκες της περιοχής μας.

-         Βοήθεια για δημιουργία θερμοκοιτίδας νεοφυών επιχειρήσεων, εξέλιξη που θα έχει  ως άμεσο αποτέλεσμα της άμεση ενίσχυση  των Νέων μας.
-         Στήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

-         Ουσιαστική στήριξη της Τρίτης Ηλικίας με ένα ακόμη γηροκομείο στην πόλη και επέκταση του προγράμματος βοήθεια στο σπίτι.

Ποιος είναι ο κ. Γεωργάκης:

Σταύρος Γεωργάκης του Γεωργίου, Οικονομολόγος – Επικοινωνιολόγος
  Ακαδημαϊκή εκπαίδευση: Master of Business Administration, από το London Metropolitan University. Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Εκπαίδευση Ενηλίκων, από τη Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.  BA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων & Οργανισμών, από τη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, Απόφοιτος Λυκείου Ηλιούπολης - Αττικής.         
Επαγγελματική εμπειρία:   Ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ «ΑΚΤΙΝΑ» Α.Ε. (Ρ/Σ Galaxy 92 FM), από το 1989 έως σήμερα.    

Παράλληλες τρέχουσες  δραστηριότητες:     Μέλος του Δ.Σ. και της Διοικούσας Επιτροπής του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), υπεύθυνος για το ΓΕΜΗ, τις επιχειρήσεις και τη νεανική επιχειρηματικότητα.

Γενικός Γραμματέας του Κέντρου Μελετών του ΕΒΕΑ, που ειδικεύεται σε έρευνες και μελέτες για εργασιακά θέματα.

Μέλος του Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Αττικής.  - Μέλος της τριμελούς επιτροπής επιλύσεως φορολογικών διαφορών, στη ΔΟΥ Ηλιούπολης. - Μέλος της επιτροπής σημάτων του Υπουργείου Εμπορίου (ΑΔΕΣ).- Επισκέπτης καθηγητής οικονομικών, marketing & ΜΜΕ στο BCA (Οικονομικό Κολέγιο Αθηνών).  - Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
Γλώσσες:   Ελληνικά, Αγγλικά  
(Σ. Σ. Με βάση  την πλούσια επιχειρηματική – ακαδημαϊκή και αυτοδιοικητική πορεία του ο κ. Σταυρός Γεωργάκης  θα μπορούσε άνετα να ηγηθεί με επιτυχία ενός συνδυασμού για την διεκδικήση του Δήμου της Ηλιούπολης)

Γνωρίστε τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Σταύρο Γεωργάκη   και ανταλλάξτε μηνύματα επικοινωνίας μαζί του, μέσω του  facebook

   Ανάρτηση από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας «ΣΦΥΓΜΟΣ» ΤΕΥΧΟΣ 72 Απρίλιος  2019





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης