Κυριακή 5 Μαΐου 2019



Η δυναμική που εμφανίζει η παράταξη "Ηλιουπ Ολοι μαζί - ΕΝΑΚ" δεν οφείλεται μόνο στην συμμαχία με την παράταξη του κ. Πανταζόπουλου. 


Ο εικονιζόμενος συνονόματος έχει φέρει εκατοντάδες ψήφους και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα είναι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Αδελφός του πρώην δημάρχου Θεόδωρου Γεωργάκη έχει εξασφαλίσει όλους εκείνους που θεωρούν πως ο αδελφός του ήταν ο καλύτερος δήμαρχος της πόλης που άφησε πίσω του έργο. Διαφωνεί ή συμφωνεί κανείς έργο άφησε μετά από 16 χρόνια δημαρχίας. Και όσοι πουν πως είναι φυσικό ας μας πουν τι άφησε ( το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ) ο Κιντής που ήταν 12!! 

Δίχως να γνωρίζω τον  Σταύρο Γεωργάκη σας μεταφέρω πως με όσους μίλησα και τον ξέρουν άκουσα τα καλύτερα και για τον χαρακτήρα του και κυρίως για την εργατικότητά του. Γιατί σας τα γράφω θα πείτε μα γιατί το "θαύμα" που είναι κοντά στο να πετύχει ο Γιώργος Χατζηδάκης και να περάσει αυτός στον δεύτερο γύρο αντί τον Κοκοτίνη του ΣΥΡΙΖΑ θα το πετύχει επειδή ασχολείται με την παράταξή του ο πρώην δήμαρχος Θεόδωρος Γεωργάκης όπου έχει ισχυρά ερείσματα στην τοπική κοινωνία μετά από 16 χρόνια δημαρχίας.




Το ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης και η επιλογή ως υποψηφίου του Σταύρου Γεωργάκηκάνει ξεκάθαρο πλέον πως οι ψήφοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν θα κατευθυνθούν προς τον κ. Βαλασόπουλο αλλά θα μοιραστούν με το μεγαλύτερο μέρος τους να πηγαίνει στην νέα παράταξη του Γιώργου Χατζηδάκη. Δεν υπάρχει στήριξη από το ΚΙΝΑΛ σε κανέναν αφού και οι δύο θεωρούνται πως ανήκουν στον ίδιο χώρο. Το ίδιο λάθος δηλαδή που οδηγεί αυτό το 7% του ΚΙΝΑΛ που υπάρχει στην πόλη να διασπαστεί και να ψηφίσει ότι του κατέβει. Οι περισσότεροι φίλοι μου που ανήκουν στο χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ θα ψηφίσουν αυτή την φορά Σταύρο Γεωργάκη για δημοτικό σύμβουλο και Γιώργο Χατζηδάκη για δήμαρχο και μου κάνουν και πλάκα πως θα υπάρχει ένας εξίσου μαχητικός Σταύρος στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Οι ίδιοι θεωρούν πως έστω και δύσκολα ο Γιώργος Χατζηδάκης θα περάσει στο δεύτερο γύρο και θα είναι ο επόμενος δήμαρχος της πόλης μας. Μου είπαν μάλιστα πως πρέπει να γράψω έγκαιρα εάν εξακολουθώ και βλέπω δεύτερο τον Κοκοτίνη γιατί αφού με διαβάζουν θέλουν να είμαι μέσα και σε αυτή μου την πρόβλεψη. Θα τους κάνω την χάρη σε μια εβδομάδα γιατί μαθαίνω πως θα γίνει δημοσκόπηση και για την πόλη μας να είμαι πιο κοντά.

Γιατί ειλικρινά η ανατροπή αυτή που πάει να γίνει είναι δουλειά και προσπάθεια από "επαγγελματίες" που  ξέρουν πως να προσεγγίσουν το κοινό της κεντροαριστεράς που εμένα δεν μου είναι ιδιαίτερα γνωστός. Αυτό που λέω με βεβαιότητα είναι πως στον δεύτερο γύρο ΚΑΝΕΝΑΣ δεξιός δεν θα μπει στην διαδικασία να ψηφίσει ανάμεσα σε δύο υποψήφιους που προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό χώρο. Εμμένω στην αρχική μου άποψη πως η είσοδος στον δεύτερο γύρο προϋποθέτει μόλις 12% -15% και πως πιο κοντά σε αυτό το ποσοστό είναι η παράταξη του κ. Κοκοτίνη .

Εάν είχε βγει επικεφαλής ο Γεωργάκης τότε θα έπαιρνε και την πρωτιά αλλά προτίμησε να "κρυφτεί"  ή να προβάλλει κάποιον νεώτερο έχοντας βέβαια ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο τον αδελφό του.

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης