Σάββατο 25 Μαΐου 2019

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ (Πρόεδρος ΚΑΦΑΔΗΛ)
Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί αποτελούν Κέντρα Φροντίδας, Αγωγής & Εκπαίδευσης των μικρών παιδιών, ηλικίας από 8μηνών έως την υπαγωγή τους στην Α’βάθμια Εκπαίδευση / Νηπιαγωγεία, διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στην Κοινωνική, Νοητική, Σωματική, Ψυχολογική και Συναισθηματική Ανάπτυξή τους.


....ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...

Λειτουργούν από τις 7:30πμ-16:00μμ, εξυπηρετώντας τους εργαζόμενους γονείς και διευκολύνοντας  τους ανέργους στην αναζήτηση εργασίας.

Η Διοίκηση του Δήμου, με επικεφαλής τον επί 2 θητείες Δήμαρχο Βασίλη ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟ και με βάση την παραπάνω παραδοχή, προσπάθησε από το 2010 έως σήμερα απέναντι σε αντίξοες οικονομικές συνθήκες (μείωση της κρατικής επιχορήγησης), αλλά και πάγωμα των προσλήψεων για πολλά χρόνια, να διαμορφώσει σύγχρονους προσχολικούς χώρους, κατάλληλα εξοπλισμένους, με εξιδανικευμένο παιδαγωγικό προσωπικό και ικανό βοηθητικό προσωπικό.
                                Ζ' ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
Παρ’ όλα αυτά, τα όποια προβλήματα προκύπτουν, αντιμετωπίζονται σε πνεύμα κατανόησης και συνεργασίας μεταξύ των υπηρεσιακών παραγόντων, οι οποίοι στέκονται απέναντι τους με αίσθημα ευθύνης και με διάθεση την άμεση επίλυση τους.


                                        Η' ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Επί των ημερών μας, οι έξι (6) βρεφονηπιακοί σταθμοί που παραλάβαμε από την προηγούμενη Διοίκηση, έγιναν οκτώ (8) με την προσθήκη του Η’ παραρτήματος στην οδό Αγαμέμνονος (ιδιόκτητος χώρος) και του Β’ στην οδό Χίου (ενοικιαζόμενη οικία). Τους τελευταίους μήνες έχει ξεκινήσει και ετοιμάζεται ένατος (9ος) Βιοκλιματικός Βρεφονηπιακός Σταθμός στην οδό Αριστογείτονος, ένας από τους πιο σύγχρονους στην επικράτεια.


                                  ΝΕΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
Οι εγγραφές για εφέτος ξεκίνησαν από τις 6 Μαΐου, συμπληρώνοντας οι γονείς την ηλεκτρονική φόρμα και φέρνοντας στα γραφεία του ΚΑΦΑΔΗΛ τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Θα διαρκέσουν για ένα μήνα έως και τις 7 Ιουνίου, όπου θα γίνει η κατάταξη σε πίνακες και η είσοδος των παιδιών στα Παραρτήματα.

Τέλος, για πρώτη φορά, ως αποτέλεσμα της χρηστής διαχείρισης και της εξοικονόμησης πόρων, από την σχολική σεζόν 2019-2010, το ΔΣ αποφάσισε ότι οι οικογένειες δεν θα επιβαρυνθούν οικονομικά για την σίτιση των παιδιών τους.

⟪Σε εκδήλωση  που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό θέατρο Ηλιούπολης
απ' όπου και το βίντεο -  παρουσιάστηκε όλη η δράση του υποψηφίου από επιφανείς συνεργάτες και φίλους του σε πολιτικό αλλά και αθλητικό επίπεδο. "Στο βίντεο ο υπ. Δημοτικός Σύμβουλος, Κώστας Καλούδης  ευχαρίστησε τους παριστάμενους αλλά και ζήτησε την στήριξη τους στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές⟫.



Ανάρτηση από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας «ΣΦΥΓΜΟΣ» ΤΕΥΧΟΣ 73 Μαίος   2019



ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης