Παρασκευή 12 Απριλίου 2019


Ένας νέος άνθρωπος, αυτοδημιούργητος με γνώσεις και διάθεση προσφοράς για μια καλύτερη και σύγχρονη Ηλιούπολη αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου με την παράταξη «Η Πόλη που θέλω».


Ο λόγος για τον Νίκο Κυρίτση, ο οποίος συζητά καθημερινά με τους πολίτες για την Ηλιούπολη του αύριο, μέσα από τις προτάσεις που καταθέτει τόσο ο ίδιος, όσο και η παράταξη «Η Πόλη που θέλω»:

«Χρειάζεται όραμα, ρεαλιστικό σχέδιο και πάνω απ’ όλα ειλικρίνεια απέναντι στους πολίτες για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που υπάρχουν και να κάνουμε την Ηλιούπολη μια πόλη σύγχρονη, έξυπνη και φιλική προς τους κατοίκους της, με σεβασμό στο περιβάλλον και ταχύτητα στη λήψη αποφάσεων και βέβαια στην εφαρμογή τους». Είπε στον «Σφυγμό της Ηλιούπολης».

Στον δημοτικό συνδυασμό «Η Πόλη που θέλω» έχει αναλάβει την ευθύνη του τομέα Παιδείας, για τον οποίο έχει αναπτύξει ένα σχέδιο που παρουσιάστηκε πρόσφατα σε ειδική εκδήλωση του συνδυασμού.

«Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ηλιούπολης είναι πολλά σε σχέση με τις περισσότερες περιοχές του Λεκανοπεδίου της Αττικής και θα πρέπει να αξιοποιηθούν στο μέγιστο βαθμό. Θα πρέπει όλες οι παρατάξεις να συμφωνήσουμε σε μια πολιτική προκειμένου η πόλη του «Ήλιου» να γίνει πόλη πρότυπο όχι μόνο την Αττική αλλά για όλη τη χώρα.» μας είπε και συνέχισε προσθέτοντας:

«Επίσης, ο κάθε Ηλιουπολίτης θα πρέπει να στηρίξει την αγορά της πόλης, όμως για να γίνει αυτό χρειάζεται να υπάρχουν και συγκεκριμένες πολιτικές από τον Δήμο και συνέργειες με τους επιχειρηματίες της Ηλιούπολης. Η σχέση των κατοίκων της πόλης με την αγορά της, πρέπει να ενισχυθεί και να ενδυναμωθεί όσο γίνεται περισσότερο και σε αυτό ο Δήμος πρέπει να παίξει κεντρικό ρόλο.»  




Και κατέληξε:

«Στόχος μας είναι οι κινήσεις αυτές αλλά και άλλες που έχουμε στο πρόγραμμα μας, να σηματοδοτήσουν την νέα αρχή της Ηλιούπολης μέσα στον 21ο αιώνα και να βοηθήσουν στην ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων της πόλης και στην ανάπτυξη της με οικολογικό πρόσημο. Για να πετύχουμε το στόχο μας θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε και όλες τις δυνατότητες που μας δίνουν οι σύγχρονες τεχνολογίες για την παροχή υπηρεσιών στους πολίτες».






                                                Νικόλαος Κυρίτσης

                     Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης

Σύντομο Βιογραφικό:

          1975:  γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο Αττικής.

          1994:  εισήχθη στην Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών στο τμήμα Φιλολογίας με κατεύθυνση την Κλασσική Φιλολογία.

          2000:  εισήχθη με κατατακτήριες εξετάσεις στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών ακολουθώντας την κατεύθυνση της Ψυχολογίας.

          2001:  έως σήμερα υπηρετεί την φροντιστηριακή εκπαίδευση προσηλωμένος στο εκπαιδευτικό και  παιδαγωγικό του καθήκον απέναντι στους  μαθητές του.

          2006: ξεκινά να ηγείται ενός φροντιστηρίου με διαφορετική φιλοσοφία και επίκεντρο την σωστή μετάδοση της γνώσης στον κάθε μαθητή ξεχωριστά.



       Εκπαιδευτικό Έργο:

Ως ένθερμος θιασώτης θεμάτων ευρύτερης Παιδείας ο κ. Κυρίτσης, τα τελευταία χρόνια  έχει οργανώσει επιμορφωτικά σεμινάρια απευθυνόμενα τόσο σε μαθητές, όσο και σε γονείς και καθηγητές.

          2016: «Σεμινάριο Διαχείρισης  Άγχους»  σε συνεργασία με την παιδοψυχολόγο κ. Ευγενία Παλαβού στο DIVANI CARAVEL HOTEL στην Καισαριανή.
          2016: «Σεμινάριο Ρητορικού Λόγου»  όπου διδάχθηκαν μαθήματα Θεωρίας Ρητορικής στο DIVANI CARAVEL HOTEL στην Καισαριανή.
          2017: «Ημερίδα Διατροφής των νέων»  που παρουσίασαν η Ψυχολόγος και Σύμβουλος  Γονέων κ. Ευγενία Παλαβού και η Διατροφολόγος κ. Άννα Τιμοθέου στην Ενοριακή Νεανική Εστία του Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων της Ηλιούπολης .
          2019: «Διαφυλικές Σχέσεις- Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση» με  κεντρικό ομιλητή τον ομ. Καθηγητή Μαιευτικής και Γυναικολογίας κ. Γεώργιο Κρεατσά στο ETAL CLUB στο Ελληνικό.



Πολιτιστικές Δράσεις:

Ο Νικόλαος Κυρίτσης δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για εκπαιδευτικές, πολιτιστικές αλλά και αθλητικές δράσεις είναι έμπρακτα κοντά σε ομάδες που πρεσβεύουν τέτοιες έννοιες, με χορηγίες και υποτροφίες.

          Θεατρική Ομάδα «ΜΕΛΙΣΣΕΣ»: σε διδασκαλία και σκηνοθεσία του επαγγελματία ηθοποιού κ. Εμμανουήλ Κονταξάκη, βρίσκονται υπό την αιγίδα του πολιτικού στέκι «Άνω ποταμών» και δραστηριοποιούνται με έδρα την Ηλιούπολη.

          Πολιτιστικός Σύλλογος Ηλιούπολης «ΤΕΧΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥ»:  θεατρικές ομάδες για όλες τις ηλικίες, θεατρικό παιχνίδι και ετήσιο Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ Παραστάσεων με  πρόεδρο του Συλλόγου την ηθοποιό και δασκάλα θεάτρου & θεατρικού παιχνιδιού κ. Αργυρώ Δημακέα
          ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Γ.Σ.Ηλιούπολης): ένα αθλητικό σωματείο που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Ηλιούπολης, όπου και βρίσκονται οι έδρες των τμημάτων της Ακαδημίας του.
          «Η  ΏΡΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ»: μια διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή που πραγματεύται θέματα γενικότερης παιδείας, εκπαίδευσης, καθημερινότητας, κοινωνίας, πολιτισμού. Η εκπομπή είναι στον «αέρα» κάθε Τετάρτη 20:00-21:00 στην διαδικτυακή πύλη του  www.ilioupolisonline.gr, στον IlioupolisOnAir.


Στα βίντεο που ακολουθούν ο κ. Νίκος Κυρίτσης δίνει το στίγμα, του προεκλογικού αγώνα ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Συνδυασμού «Η πόλη που Θέλω» του Γαβριήλ Αραμπατζή  ⌫  


Γνωρίστε τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Νίκο Κυρίτση  επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 6932245074 ή ανταλλάξτε μηνύματα επικοινωνίας μαζί του, μέσω του   facebook 

Ανάρτηση από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας «ΣΦΥΓΜΟΣ» ΤΕΥΧΟΣ 71 Μάρτιος  2019





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης