Σάββατο 13 Απριλίου 2019


Τονίζει ο Γαβριήλ Αραμπατζής υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης.


Σε συνέντευξη που παρεχώρησε στον ιστότοπο ilioupolinews.gr ο κύριος Γαβριήλ Αραμπατζής επικεφαλής της παρατάξεως «Ηλιούπολη η πόλη που Θέλω» απαντώντας στις ερωτήσεις του Δημοσιογράφου κ. Γιάννης  Καραμαγκάλης  τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:


-         Αν είχατε ένα μαγικό ραβδί τι θα αλλάζατε στην Ηλιούπολη

«…Είμαστε στο κατώφλι του ρεαλισμού και στην αρχή πραγμάτωσης σχεδίων…»

-         Γιατί να σας ψηφίσουν οι Ηλιουπολίτες

«…Εμείς δεν ζητάμε απ’ τους Δημότες μόνο να μας ψηφίσουν, αλλά ζητάμε να καταδικάσουν συμπεριφορές που έχουν εγκλωβίσει την πόλη σε αδράνεια…»

-         Αν σας ρωτούσε ένας δημότης να του πείτε δύο σημαντικά πράγματα που προσφέρατε στην πόλη ως συμπαραστάτης του Δημότη, τι θα του λέγατε;  

«….Ο Δημότης πρέπει να βρει το δίκιο του και το δίκιο δεν είναι μικρό ή μεγάλο. Οι προτάσεις μου έχουν φτάσει μέχρι την βουλή και τροποποιήθηκε ο «Κλεισθένης».   Ο πρόεδρος της δημοκρατίας μας κάλεσε  και συζητήσαμε το έργο και την πορεία του θεσμού….»

-         Έχει γίνει μεγάλη συζήτηση και ντόρος γύρω από το θέμα στήριξης της Ν.Δ στην Ηλιούπολη. Υπάρχουν φωνές που λένε πως ήσασταν εκείνος που δυναμίτισε την ενιαία υποψηφιότητα Πουπάκη.

«…. Η υποψηφιότητα Πουπάκη για τη Δημαρχία ήταν καλοδεχούμενη. Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος με ιδέες και προσφορές στο συνδικαλιστικό κίνημα. Είναι ο μοναδικός Ηλιουπολίτης Ευρωβουλευτής…»

-         Λένε ότι είσθε δεκανίκι του Δημάρχου.

«…. Είναι συκοφαντία και πρέπει ο ίδιος ο Δήμαρχος να το διαψεύσει. Με τον απερχόμενο δήμαρχο μας χωρίζουν θέματα που αφορούν όχι μόνο την τοπική κοινωνία, αλλά και ιδεολογικές θέσεις.  Οι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη….»
                        
                               Ποιος είναι ο κ. Αραμπατζής

Ο Γαβριήλ Αραμπατζής, είναι διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων – Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης σε Τεχνολογίες Συστημάτων Μικροηλεκτρονικής και Πληροφορικής από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και Μεταπτυχιακό στα Τεχνοοικονομικά Συστήματα (Διατμηματικό Πρόγραμμα από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς).

Εργάστηκε στο εργαστήριο επεξεργασίας εικόνας και πολυμέσων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στο Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας και η τρέχουσα θέση του είναι στο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας.
Έχει διδάξει πληροφορική σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ως μόνιμος εκπαιδευτικός (ΑΣΕΠ 2000), σε Στρατιωτική Σχολή, σε ΙΕΚ, σε ΚΕΚ, στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Κ.Ε.Ε.) Ηλιούπολης και στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Καισαριανής, Δάφνης – Υμηττού και Ζωγράφου.

Έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε επιστημονικά συνέδρια, ημερίδες και ως ερευνητής σε Ελληνικά και Ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα.
Έχει πάρει μέρος  στην κατάρτιση προγράμματος εκπαίδευσης ενηλίκων με θέμα «Κατάρτιση αιρετών εκπροσώπων πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις νέες τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών» καθώς και στην εκπαίδευση αυτών στο Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης . Έχει συμμετάσχει ως μέντορας στο crowdhackathon #smartcity κατά τα έτη 2017 και 2018.

Έχει διατελέσει:

  • δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης από τον Ιανουάριο 2007 έως και τον Αύγουστο του 2014,
  • πρόεδρος της Δημοτικής Κατασκευαστικής Επιχείρησης του Δήμου Ηλιούπολης (ΔΕΚΕΗΛ) το 2007,
  • αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ηλιούπολης το 2008 και το 2009,
  • αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Ηλιούπολης το 2010,
  • αντιπρόεδρος της επιτροπής ποιότητας ζωής του Δήμου Ηλιούπολης το 2013 και το 2014,
  • μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Αγωγής Φροντίδας και Αλληλεγγύης Δήμου Ηλιούπολης «ΠΑΥΛΟΣ ΠΕΝΤΑΡΗΣ». από το 2011 μέχρι και το 2014.
  • Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης  από το 2014 μέχρι και το 2018
 Ανάρτηση από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας «ΣΦΥΓΜΟΣ» ΤΕΥΧΟΣ 71 Μάρτιος  2019


                                                     


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης