Πέμπτη 4 Απριλίου 2019



- Γεννήθηκα στην Ηλιούπολη  όπου και διαμένω μέχρι σήμερα.


- Κατάγομαι από την Ελευθέριανη  της Ορεινής Ναυπακτίας, ένα χωριό με μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά και με στενούς δεσμούς "αδελφοποίησης" με τον δήμο Ηλιούπολης.

- Είμαι  πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1991. Εργάστηκα ως δασκάλα  στην ιδιωτική σχολή Αδαμοπούλου (1991 -1998)και τα τελευταία  20 χρόνια στα περισσότερα δημοτικά  σχολεία της πόλης μας.

- Από το 2010 έως σήμερα εκλέγομαι δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ» με επικεφαλή τον Βασίλη Βαλασόπουλο.  Έχω διατελέσει γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και  τακτικό μέλος της Οικονομικής  Επιτροπής από το 2010 μέχρι σήμερα. 

Από το 2014 -2018 υπηρέτησα πρώτα ως αντιπρόεδρος και εν συνεχεία ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης. Την  1-1-2018 ορίστηκα Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και στη συνέχεια Οικονομικών.

Μέσα από την πολυετή μου εμπειρία στην εκπαίδευση, πολύ συχνά ήρθα αντιμέτωπη με κοινωνικές  ανάγκες και προβλήματα, που αφορούσαν σε παιδιά και στις οικογένειες τους. Έτσι  αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση, επιλέγοντας  την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" με επικεφαλή τον Βασίλη Βαλασόπουλο.

 Με κοινή στρατηγική, με όραμα και αγάπη για την πόλη μας, αλλά και  πλούσια Δράση   χωρίς κομματικά στεγανά, αναζητούμε και επιλέγουμε άμεσες και πρακτικές λύσεις  για να κάνουμε πιο όμορφη και πιο ανθρώπινη την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Μπορείτε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά με την Αντιδήμαρχο  οικονομικών και κοινωνικής Αλληλεγγύης  στο email: xsereti@ilioupoli.gr

Στο βίντεο που ακολουθεί  συνέντευξη της υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Χριστίνας Σερέτη στο "ATTICA TV"






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης