Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε γράφοντας πως ο Θανάσης Αθανασίου είναι ένας διαφορετικός 27άρης.



Ωστόσο δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ο Θανάσης ένας «κοινός» 27άρης. Σπούδασε και μπήκε στην αγορά εργασίας μέσα στην κρίση. Εργάζεται σκληρά στον ιδιωτικό τομέα- και όπως μας εξομολογείται- παρά την μεγάλη ευκαιρία που του δόθηκε να ζήσει μια άνετη ζωή στο εξωτερικό, προτίμησε να μείνει στην Ελλάδα. Είναι Μηχανικός Η/Υκαι Πληροφορικής, δουλεύει σε πολυεθνική εταιρεία πληροφορικής ενώ παράλληλα κάνει το μεταπτυχιακό του στα Τεχνο-Οικονομικά συστήματαστο ΕΜΠ.

«Πρέπει να αλλάξουμε πρώτα την γειτονιά μας, πριν αλλάξουμε τη χώρα»

«Δεν είναι δικαιολογία ο χρόνος», είπε όταν τον ρωτήσαμε για το που βρίσκει χρόνο να ασχοληθεί με την υποψηφιότητα του. «Όταν αγαπάς κάτι, βρίσκεις χρόνο και το κάνεις και καλά και εγώ την Ηλιούπολη την αγαπώ από μικρό παιδί. Εδώ μεγάλωσα».

«Η γειτονιά είναι το μέλλον. Είναι ο πιο στενός πυρήνας της πολιτικής έκφρασης. Το να ζητάς να αλλάξει ο φωτισμός στην πόλη, είναι πολιτική συμμετοχή. Αυτό πρέπει να καταλάβουμε. Πρέπει πρώτα να αλλάξουμε τη γειτονιά μας και μετά τη χώρα. Κάθε γειτονιά είναι ένα μικρό κομμάτι σε ένα παζλ…»

Η Πόλη που Θέλει

Ο Θανάσης συμμετέχει στις προσεχείς εκλογές με την παράταξη «Η Πόλη Που Θέλω», με επικεφαλής τον Γαβριήλ Αραμπατζή. Είναι μια νεοσύστατη παράταξη και το όνομα της είναι χαρακτηριστικό και των ανησυχιών των ανθρώπων που την δημιούργησαν. Ο Θανάσης για παράδειγμα, έχει κάνει καμπάνια στο facebook που επικεντρώνεται στους νέους και την Ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Όταν η κουβέντα πήγε στο θέμα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, ο Θανάσης άλλαξε ύφος, σαν να φαίνεται κάπως θυμωμένος. «Θεωρώ αδιανόητο το 2019 ο Δήμος να μην βρίσκεται στην άκρη του χεριού μας, δηλαδή στα smartphones μας. Δεν λέω να ανακαλύψουμε τον τροχό. Τα βασικά πρέπει να κάνουμε:  Να ψηφιοποιήσουμεόλες τις αιτήσεις, και να δίνουμε στους δημότες ανά πάσα στιγμή λόγο για το που και πόσα λεφτά ξοδεύει ο Δήμος. Είναι δύο από τις προτάσεις για τις οποίες «Φωνάζω» συνέχεια, όπου και αν βρίσκομαι».

«Έχω βάλει στοίχημα να σηκώσω τους νέους από τα cafe»

Οι νέοι, όπως μας λέει ο Θανάσης, πρέπει να έχουν περισσότερες ευκαιρίες να αναπτυχθούν με τη βοήθεια του Δήμου. «Να τους φτιάξουμε περισσότερες δομές πολιτισμού και επιμόρφωσης, για να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους. Να τους δώσουμε πολιτικό βήμα διαρκές, όχι πυροτεχνήματα. Να νιώθουν ότι συμμετέχουν διαρκώς και μπορούν να επηρεάσουν αποφάσεις που τους αφορούν. Οι νέοι έχουν απομακρυνθεί από την πολιτική και πρώτο στοίχημα του Δήμου είναι να τους ξαναβάλει στο παιχνίδι της συμμετοχής. Δεν θέλω να τους βλέπω αραχτούς να πίνουν freddo. Αυτό ειναι το προσωπικό μου στοίχημα: Να τους σηκώσω από τον freddo»

Ο Θανάσης αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο του γυρνώντας διαρκώς την πόλη και μιλώντας με τους ανθρώπους της. Στις 26 Μαίου διεκδικεί μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο.


Όπως τα λέει, μάλλον έχει να προσφέρει πολλά στην πόλη.


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης