Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Στρατηγική συμμαχία για τη διανομή της Χρυσής Λίρας Αγγλίας στην Ελλάδα υπέγραψαν Τράπεζα Πειραιώς ΠΕΙΡ+6,47% και Βασιλικό Νομισματοκοπείο.




Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η Τρ. Πειραιώς είναι η μόνη εμπορική τράπεζα στην Ελλάδα, η οποία προσφέρει στους πελάτες της ένα ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών σε χρυσό, όπως την πώληση, αγορά, εκτίμηση καθώς και υπηρεσίες φύλαξης.
Μέσω της συμφωνίας, η τράπεζα θα ενισχύσει περαιτέρω την ποιότητα της προσφοράς των προϊόντων χρυσού και θα ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες των πελατών της.
Η συμφωνία των δύο πλευρών επισφραγίστηκε σε εκδήλωση στην οικία του Βρετανού πρέσβη, Τζον Κίτμερ, ο οποίος τόνισε σχετικά, τα εξής: «Στη σημερινή της μορφή, η Χρυσή Λίρα Αγγλίας συμπληρώνει 200 χρόνια κυκλοφορίας το 2017. Για την επέτειο αυτή το Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Βρετανίας κυκλοφορεί μια ξεχωριστή έκδοση του πολύ γνωστού και αγαπημένου νομίσματος. Ξέρω ότι η Χρυσή Λίρα Αγγλίας είναι, ιστορικά, πολύ σημαντική όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις χώρες της πρώην Βρετανικής Αυτοκρατορίας αλλά κι εδώ στην Ελλάδα όπου συχνά αποτέλεσε επένδυση σε δύσκολες εποχές για την οικονομία ή ως δώρο σε γεννήσεις, βαπτίσεις και γάμους».
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πουλόπουλος, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη διεύρυνση της συνεργασίας με το Βασιλικό Νομισματοκοπείο, καθώς με τον τρόπο αυτό, η Τρ. Πειραιώς διευρύνει περαιτέρω το φάσμα των προϊόντων που προσφέρει στον πελάτη, μέσα από τη συνεργασία με έναν παγκόσμιου κύρους οργανισμό.
Ο Αθανάσιος Αρβανίτης, GroupTreasurer της Τράπεζας Πειραιώς, πρόσθεσε τα εξής: «Η Χρυσή Λίρα Αγγλίας κατέχει εμβληματική θέση στην Ελλάδα. Όλα αυτά τα χρόνια, οι Έλληνες έχουμε αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με τη Χρυσή Λίρα. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς το γεγονός ότι το Βασιλικό Νομισματοκοπείο, ένα ίδρυμα που μετρά 1.100 χρόνια ιστορίας, επέλεξε την Τράπεζα Πειραιώς ως έμπιστο συνεργάτη της στην Ελλάδα».
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης