Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Επιστροφή στις νίκες με 3-0 σετ (25-20, 27-25, 25-17) του ΑΟ Θήρας επί της μαχητικής Ηλιούπολης που για… δυόμιση σετ κοιταξε στα μάτια τον αντίπαλο της.


Επιστροφή στις νίκες με 3-0 σετ (25-20, 27-25, 25-17) του ΑΟ Θήρας επί της μαχητικής Ηλιούπολης που για… δυόμιση σετ κοιταξε στα μάτια τον αντίπαλο της. 






Ο ΑΟΘ στο πρώτο σετ προηγήθηκε στο β’ τεχνικό τάιμ άουτ με 16-12, αλλά με την επιστροφή των ομάδων η διαφορά χάθηκε και προέκυψε ισοπαλία 19-19, ωστόσο στο 20-20 οι γηπεδούχοι έκαναν σερί 5-0 για να το κατακτήσουν. Στο β’ σετ και πάλι μετά το β’ τεχνικό τάιμ άουτ ο ΑΟΘ ήταν μπροστά με 19-16 όμως σε εκείνο το σημείο η Ηλιούπολη με σερί 4-8 έφτασε σε σετ μπολ (23-24) το οποίο όμως δεν εκμεταλλεύτηκε κι έτσι η Θήρα το πήρε με 27-25. Στο τρίτο η Ηλιούπολη άντεξε μέχρι το 11-9 με την Σαντορίνη να ξεφεύγει 16-12, 18-13 και να φτάνει στο τελικό 3-0.«Σε ένα ακόμη ματς είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας αν και ήμασταν πιο σοβαροί και κάναμε την πρώτη νίκη με 3-0. 

Ακόμη μας επηρεάζει το γεγονός ότι δεν κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση λόγω ασθενειών (Τέρζιτς) και τραυματισμών (Όστοϊτς). Συγχαρητήρια στα κορίτσια και το μυαλό μας τώρα είναι στον Άρη» τόνισε ο Απόστολος Οικονόμου για την ομάδα της Σαντορίνης έκανε η Δήμητρα Λυκογιάννη υποστήριξε: 

«Παίξαμε για 2,5 σετ αρκετά καλά απέναντι σ” έναν δυνατό αντίπαλο και αντέξαμε την πίεση. Δυστυχώς, δεν κάναμε την υπέρβαση στο 2ο σετ ώστε να το κατακτήσουμε και αυτό μας στοίχισε στο τρίτο. Θεωρώ ότι ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί στο μεγαλύτερο διάστημα έχοντας μια αρκετά καλή Θήρα».

ΑΟ Θήρας (Οικονόμου) Γεωργιάδου, Ζντόβτς, Μεταξά, Όστοϊτς, Βεργίδου, Τέρζιτς, Αρτακιανού -λ / Μουντάκη, Τσβέτκοβα, Τσοχατζή, Τσομπανίδου, Παναγιωτίδου.
ΓΣ Ηλιούπολης (Λυκογιάννη) Γκλιγκόροβιτς, Σπανού, Κις, Γιοβάνη, Τσουμήτα, Γκρέκα, Κοκίου –λ / Μαλουσάρη, Λάβδα


πηγη


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης