Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Η Facebook αναμένεται να αυξήσει τον αριθμό των υπαλλήλων της στη Μεγάλη Βρετανία κατά 50%, προσλαμβάνοντας 500 νέους εργαζομένους και στηρίζοντας τη βρετανική πρωτεύουσα ως σημαντικό τεχνολογικό κέντρο, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg.




Η εταιρία μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα μεταφερθεί στα νέα της γραφεία στο Λονδίνο το 2017 και σχεδιάζει να αυξήσει το προσωπικό της από 1.000 σε 1.500 άτομα, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρίας.
«Πολλοί από αυτούς του νέους ρόλους θα είναι θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης», δήλωσε η Νίκολα Μέντελσον, αντιπρόεδρος της Facebook για τις χώρες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. «Το Ηνωμένο Βασίλειο παραμένει ένα από τα καλύτερα μέρη για μια εταιρία τεχνολογίας και αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του Facebook».
Η ανακοίνωση έρχεται να προστεθεί σε ανάλογες πρόσφατες κινήσεις άλλων μεγάλων αμερικανικών εταιριών τεχνολογίας σχετικά με την παρουσία τους στη Βρετανία, όπως η Google και η Apple.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης