Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

          
Στο φυσικοθεραπευτήριό μας ασχολούμαστε με την αντιμετώπιση ασθενών με μυοσκελετικά προβλήματα και ιδιαίτερα με τα επώδυνα σύνδρομα της σπονδυλικής στήλης, του ώμου, του ισχίου και του γόνατος καθώς και με τις αθλητικές κακώσεις. Σκοπός μας είναι να γίνετε ανεξάρτητοι και να επιστρέψετε σύντομα στις καθημερινές σας δραστηριότητες με όλη σας την ενέργεια.




        
Δίνουμε έμφαση στην ενεργητική φυσικοθεραπεία. Αυτό σημαίνει ότι ο ασθενής εκπαιδεύεται λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες γύρω από την πάθησή του και συμμετέχει ενεργά στην θεραπεία του. 




Πιστεύουμε ότι όσο περισσότερο συμμετέχετε στη θεραπεία σας, τόσο πιο πολύ  αντιλαμβάνεστε που είναι το πρόβλημα και με τον τρόπο αυτό γίνεστε ανεξάρτητοι και ικανοί να διαχειρίζεστε στο μέλλον πιθανές υποτροπές του προβλήματος πριν γίνουν σημαντικές..
        



Με 22 χρόνια εμπειρία στην αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων με ειδίκευση στα προβλήματα της σπονδυλικής στήλης και με την συνδρομή της σύγχρονης τεχνολογίας αλλά και την συνεχή εκπαίδευση, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες φυσικοθεραπείας σε κάθε ασθενή που μας επισκέπτεται, σε ένα πλαίσιο σεβασμού και συνεργασίας.

 Μπουμπουλίνας 34 & Σοφ. Βενιζέλου (3ος όροφος) Ηλιούπολη
Έναντι Δημαρχείου Ηλιούπολης
Τηλ. /Fax21099.64.222

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης