Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

          
Στο φυσικοθεραπευτήριό μας ασχολούμαστε με την αντιμετώπιση ασθενών με μυοσκελετικά προβλήματα και ιδιαίτερα με τα επώδυνα σύνδρομα της σπονδυλικής στήλης, του ώμου, του ισχίου και του γόνατος καθώς και με τις αθλητικές κακώσεις. Σκοπός μας είναι να γίνετε ανεξάρτητοι και να επιστρέψετε σύντομα στις καθημερινές σας δραστηριότητες με όλη σας την ενέργεια.
        
Δίνουμε έμφαση στην ενεργητική φυσικοθεραπεία. Αυτό σημαίνει ότι ο ασθενής εκπαιδεύεται λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες γύρω από την πάθησή του και συμμετέχει ενεργά στην θεραπεία του. 
Πιστεύουμε ότι όσο περισσότερο συμμετέχετε στη θεραπεία σας, τόσο πιο πολύ  αντιλαμβάνεστε που είναι το πρόβλημα και με τον τρόπο αυτό γίνεστε ανεξάρτητοι και ικανοί να διαχειρίζεστε στο μέλλον πιθανές υποτροπές του προβλήματος πριν γίνουν σημαντικές..
        Με 22 χρόνια εμπειρία στην αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων με ειδίκευση στα προβλήματα της σπονδυλικής στήλης και με την συνδρομή της σύγχρονης τεχνολογίας αλλά και την συνεχή εκπαίδευση, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες φυσικοθεραπείας σε κάθε ασθενή που μας επισκέπτεται, σε ένα πλαίσιο σεβασμού και συνεργασίας.

 Μπουμπουλίνας 34 & Σοφ. Βενιζέλου (3ος όροφος) Ηλιούπολη
Έναντι Δημαρχείου Ηλιούπολης
Τηλ. /Fax21099.64.222

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Followers

Translate

Follow by Email

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

«Φουντώνει» από Σεπτέμβριο η εκδίκαση υποθέσεων δανείων του Ν. Κατσέλη

Επιταχυνόμενους ρυθμούς θα λάβει από τον Σεπτέμβριο η εκδίκαση των υποθέσεων δανείων που εντάσσονται στο νόμο Κατσέλη, με στόχο στο διάσ...

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ...... Η&Β ΜΠΟΤΟΣ

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Google+ Followers