Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

          
Στο φυσικοθεραπευτήριό μας ασχολούμαστε με την αντιμετώπιση ασθενών με μυοσκελετικά προβλήματα και ιδιαίτερα με τα επώδυνα σύνδρομα της σπονδυλικής στήλης, του ώμου, του ισχίου και του γόνατος καθώς και με τις αθλητικές κακώσεις. Σκοπός μας είναι να γίνετε ανεξάρτητοι και να επιστρέψετε σύντομα στις καθημερινές σας δραστηριότητες με όλη σας την ενέργεια.
        
Δίνουμε έμφαση στην ενεργητική φυσικοθεραπεία. Αυτό σημαίνει ότι ο ασθενής εκπαιδεύεται λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες γύρω από την πάθησή του και συμμετέχει ενεργά στην θεραπεία του. 
Πιστεύουμε ότι όσο περισσότερο συμμετέχετε στη θεραπεία σας, τόσο πιο πολύ  αντιλαμβάνεστε που είναι το πρόβλημα και με τον τρόπο αυτό γίνεστε ανεξάρτητοι και ικανοί να διαχειρίζεστε στο μέλλον πιθανές υποτροπές του προβλήματος πριν γίνουν σημαντικές..
        Με 22 χρόνια εμπειρία στην αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων με ειδίκευση στα προβλήματα της σπονδυλικής στήλης και με την συνδρομή της σύγχρονης τεχνολογίας αλλά και την συνεχή εκπαίδευση, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες φυσικοθεραπείας σε κάθε ασθενή που μας επισκέπτεται, σε ένα πλαίσιο σεβασμού και συνεργασίας.

 Μπουμπουλίνας 34 & Σοφ. Βενιζέλου (3ος όροφος) Ηλιούπολη
Έναντι Δημαρχείου Ηλιούπολης
Τηλ. /Fax21099.64.222

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Newsletter: Όλες οι ειδήσεις που πρέπει να ξέρεις μέχρι τώρα, απ’ το Σφυγμό [τα τελευτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αποφάσεις που αλλάζουν τις υποδομές της πόλης

Σημαντικές αποφάσεις που συνεχίζουν να αλλάζουν την εικόνα της πόλης έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο της Ηλιούπολης την περασμένη Πέμπτη σ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ.... ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Google+ Followers