Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Το σύστημα διανομής της μόδας αλλάζει!

Εξερευνήσετε μια νέα προσέγγιση που αλλάζει τη σχέση μεταξύ τις Τιμής ενός προϊόντος και τον τρόπο που αντιμετωπίζεται αυτό .












Μια νέα εμπειρία σας περιμένει στο κατάστημα μας
σε επιλεγμένες κατηγορίες ρούχων!!!
Εφαρμόζουμε  ένα διαφορετικό σύστημα πωλήσεων .
Εδώ και 45 χρόνια έχουμε ασχοληθεί με το χονδρικό -λιανικό εμπόριο τις εισαγωγές επωνύμων εμπορευμάτων από το εξωτερικό .
Είμαστε λάτρεις της μόδας της δημιουργικότητας του fashion και χωρίς περιορισμούς θέλουμε να δώσουμε ελευθερία στον πελάτη μας να γίνει ο πρωταγωνιστής της αξίας -τιμής των εμπορευμάτων.
Η μόδα του vintage δεν είναι κάτι καινούργιο .Δεν εμφανίστηκαν μόνο λόγω της οικονομικής κρίσης . Στο εξωτερικό σε μεγάλες πόλεις με ιστορία στο fashion εδώ και πολλές δεκαετίες υπήρχαν τα καταστήματα  vintage και second hand με μεγάλη απήχηση.  Ρούχα που απευθύνονται σε όλους… και κανέναν
Second hand  είναι  φορεμένο  ρούχο, που ξαναπροωθειτε στην αγορά  και τηρεί αυστηρούς κανόνες επεξεργασίας που επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση
 (κλιβανισμού και απολύμανσης)
Στην Ελλάδα μέχρι πρότινος υπήρχαν και  όσοι ψώνιζαν ήταν η για ιδιαίτερους  στιλιστικούς η για  οικονομικούς λόγους.
 Τα  τελευταία χρόνια άρχισαν να ανοίγουν καταστήματα second hand και να πουλούν με το κιλό .Γίνεται μόδα . Γίνεται τάση.
 Πολλοί   όμως αποφεύγουν την αγορά second hand ,είτε γιατί δεν έχουν την φιλοσοφία . Είτε δεν έχουν    ολοκληρωμένη αντίληψη για την ανακύκλωση. Ένα ρούχο που δεν είναι χρήσιμο για κάποιον μπορεί και γίνεται χρήσιμο για κάποιον άλλο.  Είτε γιατί δεν νιώθουν άνετα και το  ταυτίζουν με την κρίση  , είτε γιατί κουράζονται -χάνονται στο τεράστιο όγκο εμπορευμάτων .
Εμείς δημιουργούμε προσεγμένους χώρους με ιδιαίτερη ταυτότητα, επιλέγουμε και προμηθευόμαστε επώνυμα ρούχα . Διαθέτουμε όλη  την γκάμα ρούχων σε  second hand σε vintage αλλά και σε stock-outlets που απευθύνονται σε  άνδρες - γυναίκες  και  παιδιά.
Ξεπερνάμε τις δυσκολίες της εποχής και κάνουμε το shopping προσιτό για άντρες και γυναίκες  προσαρμοσμένο στις ανάγκες του καθενός στις σωστές τιμές με ασυμβίβαστο style και fashion.
--Οι τιμές ξεκινούν από 1 euro και  δύσκολα ξεπερνούν τα 50 euro σε οποιοδήποτε είδος.  

ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟΥ 81
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΤΗΛ 21099.36.738

               

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης