Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015



Αναδείξτε την  «ΟΜΟΡΦΙΑ»  της Επαγγελματικής ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Γλυφάδας (Κέντρο Δια βίου Μάθησης 1), με συνεπή προσανατολισμό στην ποιοτική εκπαίδευση, πρωτοπορεί στις σπουδές Ομορφιάς και Μόδας, προσφέροντας στους σπουδαστές που θα επιλέξουν είτε τα ετήσια ή τα ταχύρρυθμα προγράμματα που αφορούν στην περιποίηση των άκρων, ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» κατάρτισης, το οποίο συνιστά και ένα ισχυρό «διαβατήριο» στην αγορά εργασίας!

Μέσα από τα νέα ευέλικτα εκπαιδευτικά προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης στην Αισθητική Άκρων (Μανικιούρ-Πεντικιούρ) , που ξεκινούν στις 2 Φεβρουαρίου 2015, θα έχετε τη δυνατότητα άμεσης και ασφαλούς εισόδου στην αγορά εργασίας, με παράλληλη δυνατότητα, συνέχισης των σπουδών για την απόκτηση ολοκληρωμένων υπηρεσιών κατάρτισης που οδηγούν στην πιστοποίηση και την επαγγελματική ανέλιξη. 
Η εκπαίδευση δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες από τον χώρο της Ομορφιάς, πραγματοποιείται σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις (trends), στις υπερ-σύγχρονες εργαστηριακές υποδομές του νέου Campus, άνω των 2.000 τμ στην Γλυφάδα. 
Το ισχυρό δίκτυο συνεργατών και οι ημέρες καριέρας που διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Γλυφάδας, δύο φορές  το χρόνο, υπόσχονται απεριόριστη πρακτική άσκηση και άμεση διασύνδεση με την Αγορά Εργασίας, καθιστώντας τους απόφοιτους το τομέα Ομορφιάς του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, ανταγωνιστικούς επαγγελματίες.
*Είτε είστε νέοι και σχεδιάζετε τώρα το επαγγελματικό σας μέλλον, είτε επιθυμείτε να κάνετε μια στροφή στην επαγγελματική σας καριέρα, είτε θέλετε να αναβαθμίσετε τις επαγγελματικές σας ικανότητες, το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Γλυφάδας σας δίνει τα εφόδια να γίνετε οι πλέον καταξιωμένοι επαγγελματίες... επί των άκρων!

Για  περισσότερες πληροφορίες – εγγραφές κάντε κλικ εδώ


Μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ
Λ. Βουλιαγμένης 57 &  Αγησιλάου Τηλ. 2109640117 – 2109604783





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης