Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014



Σεμινάριο Προπονητικής διεξήχθη στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας την Πέμπτη  11 Δεκεμβρίου 2014, από τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, και τον Νίκο Γραμμένο, ιδιοκτήτη Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στα Νότια Προάστια.
Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, με την μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα και ως ποδοσφαιριστής στην Εθνική Αργεντινής αλλά και την σημαντικότατη πορεία στον Παναθηναϊκό, από το 1990 συνεχίζει την καριέρα του ως Προπονητής, μεταφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία  που αποκόμισε στα γήπεδα της Λατινικής Αμερικής και της Ευρώπης.
Άκρως εκδηλωτικός αλλά και πρόθυμος να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα των σπουδαστών Προπονητικής και Φυσικοθεραπείας του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας και του Αντώνη Γλύκα, Γ.Γ. του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και Δντή Αθλητισμού της UNESCO, αποκάλυψε τη γνωριμία του με τον Μουρίνιο, πριν αυτός γίνει ακόμα γνωστός και αιφνιδίασε αρκετές φορές με τις πολιτικές και κοινωνικές του τοποθετήσεις.
Κοινή συνισταμένη και των τριών Ομιλητών ήταν ότι απαιτείται συνεχώς μελέτη   και εξειδίκευση και πως μόνο με σκληρή δουλειά και συνέπεια κατακτάει κανείς την κορυφή.  
Ζήτησε πληροφορίες για τα νέα τμήματα  Προπονητικής στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας :

Λ. Βουλιαγμένης 57, τηλέφωνο 210 9640117 ή επισκεφθείτε μας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: http://www.iek-xini.edu.gr και στο fb: http://facebook.com/iekxiniglyfada    

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης