Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014



Χρυσή ομάδα αποδεικνύεται ο Τομέας Επισιτισμού του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, με τους  σπουδαστές των ειδικοτήτων Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης να κλέβουν τις εντυπώσεις , σε διαγωνισμό Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής, που διεξήχθη στο Ηράκλειο της Κρήτης το τριήμερο 12, 13 και 14 Δεκεμβρίου 2014.

Οι σπουδαστές μας  συναγωνίστηκαν μαζί με άλλες σχολές και επαγγελματίες Chef,  στο πλαίσιο  του 9ου Κρητικού Διαγωνισμού Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Καλλιτεχνικής Δημιουργίας της Μεσογείου που διοργάνωσε  η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, τη συνεργασία του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων και το Σωματείο Μαγείρων-Ζαχαροπλαστών του  Νομού Ηρακλείου.
Μετά από μια σαρωτική εμφάνιση και παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό, η επιστροφή στην Γλυφάδα κατέγραψε συνολικά 6 μετάλλια , 1 χρυσό, 2 ασημένια και 3 χάλκινα.
Πολλά συγχαρητήρια στην «Χρυσή» ομάδα των Chef , που με τη δημιουργικότητα, το ομαδικό πνεύμα και την έμπνευση που την διακατείχε κατάφερε μαζί με το  χειροκρότημα που απέσπασε, να έχει μια άκρως τιμητική παρουσία και να αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες.
Σπούδασε στον τομέα Επισιτισμού του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας – Σπεσιαλιτέ μας η ΕΠΙΤΥΧΙΑ σου!!!
Για περισσότερες πληροφορίες και  για εγγραφή στα τμήματα Μαγερικής-Ζαχαροπλαστικής,  επισκεφθείτε το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας  ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά :
·        Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 57 και Αγησιλάου , τηλέφωνο 210 9640117

www.iek-xini.edu.gr  και στο fb: https://www.facebook.com/iekxiniglyfada

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης