Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Αρκετά φιλικά των ομάδων της Α1 βόλεϊ των γυναικών έγιναν το Σάββατο με τα φαβορί να παίρνουν εύκολα ή δύσκολα τη νίκη.


Πέρα από τους φιλικούς αγώνες των ανδρών αρκετά φιλικά παιχνίδια και για τις γυναικείες ομάδες. Συνολικά έξι από αυτές έπαιξαν το Σάββατο. Διαβάστε συνοπτικά τα όσα έγιναν στα παιχνίδια.

Άνετα οι πράσινες

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε «καθαρά» με 3-0 της Ηλιούπολης στη φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα στον Τάφο του Ινδού.
Με τον προπονητή Γιώργο Ρούση να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις «πράσινες» και το Τριφύλλι να εμφανίζεται φιλικό με φιλικό ακόμα καλύτερο. Στην αντίπερα όχθη η Ηλιούπολη παρά τις απουσίες των Μαρκοπούλου και Σταυροπούλου έδειξε κάποια καλά στοιχεία στο παιχνίδι του.
Τέλος, στα δυο έξτρα σετ μεταξύ των δυο ομάδων, ο Παναθηναϊκός τα κατέκτησε με 25-18 και 25-21.
Τα σετ: 25-12, 25-17, 25-14
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ρούσης): Βίλκου, Τσίμα, Μερτέκη, Πατσέκο, Γκούζου, Καββαδία, Ρόγκα(λ)/ Βαμβακούση (λ), Παπαδοπούλου, Μεταξά, Χρήστου, Τσατσούρη, Γιαννακοπούλου.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Λυγογιάννη): Γιοβάνη, Πατεράκη, Καπέλλου, Μπόκα, Αλέξις, Εντουάρντες /Αργυροπούλου (λ), Γκιαούρη (λ), Γεωργίου, Μπανίκα Σ.

Καλές εντυπώσεις για την ΑΕΚ

Το πιο δυνατό φιλικό μέχρι στιγμής έδωσε η ΑΕΚ με αντίπαλο τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου, με τις παίκτριες του Μανώλη Ρουμελιώτη να επικρατούν δύσκολα με 25-23 στο πρώτο σετ.
Ο Ρουμελιώτης μετρούσε πολλές απουσίες, αφού οι περισσότερες κορασίδες αγωνίζονται σε ένα τουρνουά, με τον προπονητή της ΑΕΚ να μην μπορεί να κάνει πολλές αλλαγές.
Οι Κιτρινόμαυρες έκαναν αρκετά λάθη στην άμυνα, αλλά και στα τελειώματα, αλλά εν τέλει κατάφεραν να επικρατήσουν με 25-23 στο πρώτο σετ. Η Ένωση παρουσιάστηκε βελτιωμένη στο δεύτερο σετ και έφτασε στην κατάκτηση του με 25-17, με τον Ρουμελιώτη να συνεχίζει τις οδηγίες, ενώ η 7άδα παρέμεινε ίδια.
Ο Ρουμελιώτης προχώρησε σε αλλαγές στο τρίτο σετ, με τις Σκαρλάτου και Ρίζου να περνούν στο παρκέ και την ομάδα να παίρνει το σετ με 25-21.
Τα σετ: 23-25, 17-25, 21-25, 10-15
ΑΕΚ: Κατσαντώνη, Νικούλη, Λαγουδάκη, Κακουράτου, Ιβάνοβα, Κουνάδη και Γιακουμή / Αργυροπούλου, Σκαρλάτου και Ρίζου

Πρώτη νίκη για τον Α.Ο. Θήρας

Το πρώτο του φιλικό έδωσε ο Α.Ο. Θήρας ο οποίος ανέβηκε φέτος στην Α1 βόλεϊ των γυναικών.
Αντίπαλος της ομάδας της Σαντορίνης ήταν ο Πανιώνιος ο οποίος αγωνίζεται στην Α2. Οι αθλήτριες της Ελένης Μεμετζή στην κανονική διάρκεια του αγώνα επιβλήθηκαν με 3-0 σετ και στη συνέχεια οι δύο ομάδες έπαιξαν ακόμα ένα το οποίο και κατέκτησε και πάλι ο ΑΟΘ.
Ο Α.Ο. Θήρας τις επόμενες ημέρες θα ανέβει στην Αθήνα για να δώσει σειρά φιλικών. Το ίδιο και ο Πανιώνιος ο οποίος επιστρέφει για να συνεχίσει την προετοιμασία του για τον πρώτο όμιλο της Α2 των γυναικών.
Α.Ο. Θήρας - Πανιώνιος 4-0
Τα σετ: 25-23 25-21 25-23 25-19

Ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη

Ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι έδωσε η γυναικεία ομάδα του Ηρακλή. Αυτή τη φορά αντιμετώπισε τον ΕΟ Σταυρούπολης με το φιλικό να ολοκληρώνεται χωρίς νικητή.
Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όλες σχεδόν τις παίκτριές τους και σίγουρα έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα. Από την ομάδα των κυανόλευκων, αν και ήταν στο γήπεδο, δεν αγωνίσθηκαν η Κλαίρη Βέλλιου, για προληπτικούς λόγους και η βραζιλάνα Fernanda Goncalves η οποία από βδομάδα θα μπει στο χειρουργείο για εμπρόσθιο χιαστό, με έξοδα της ομάδας του Ηρακλή, και οι κυανόλευκοι θα πρέπει αναζητήσουν άλλη πασαδόρο.
Η ομάδα της Σταυρούπολης παρουσίασε ένα δυνατό νεανικό σχήμα, αν λάβουμε υπόψη ότι έφυγαν πέντε παίκτριες από την περσινή ομάδα.
Για την ιστορία το φιλικό ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 2-2 σετ.
πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης