Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Η επίθεση του Τάγματος Εφόδου έγινε σε στέκι της Ηλιούπολης στις 10 Ιουλίου 2013
Το αυτοκίνητο της Βουλής που είχε δοθεί στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό μετείχε στην επίθεση του Τάγματος Εφόδου σε στέκι της Ηλιούπολης στις 10 Ιουλίου 2013.

 

Όπως αποκαλύπτει η «Εφημερίδα των Συντακτών» ο Γιάννης Λαγός εμπλέκεται σε πολλές αιματηρές επιθέσεις. Σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές απ’ αυτές, αξιοποίησε όλα τα βουλευτικά προνόμιά του με πρωτοφανή τρόπο. Πρόκειται για την επίθεση δεκάδων εποχούμενων χρυσαυγιτών στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο της Ηλιούπολης «Συνεργείο» στις 10 Ιουλίου 2013.
 
Ο Λαγός αναγνωρίστηκε από μάρτυρες ως επικεφαλής της επίθεσης.
 
Μάλιστα από τα μηνύματα στο κινητό του προκύπτει η συμμετοχή του.
 
«Πλάκα, πλάκα, το συνεργείο είχε δουλειά, 50 μηχανάκια, χα», του λέει ένας. Και ένας άλλος: «Δηλαδή τους αλλάξατε τα λάδια και τους γρασάρατε;» αναφέρεται στα μηνύματα. 
 
Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο κατέγραψε τους αριθμούς όσων δίτροχων πρόφτασε, καθώς και την πινακίδα ενός αυτοκινήτου. Με τον σχετικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε μέχρι τις 31 Ιουλίου 2013, αποδείχτηκε ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε εταιρεία leasing. Και όταν ρωτήθηκε εγγράφως, η εταιρεία αποκάλυψε ότι το αυτοκίνητο αυτό είναι μισθωμένο στη Βουλή των Ελλήνων.
 
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η απάντηση αυτή δόθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2013, αλλά χρειάστηκε να περάσουν μήνες για να μάθουμε τη συνέχεια. Μόλις στις 28 Φεβρουαρίου 2014 η Βουλή ξεκαθάρισε ότι το αυτοκίνητο αυτό της Βουλής που μετείχε στην επίθεση εναντίον του «Συνεργείου» έχει δοθεί στον Ιωάννη Λαγό, για το διάστημα από 5 Ιουλίου 2012 έως 30 Σεπτεμβρίου 2014.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης